Referindu-se la acestea, într-un interviu recent, cântăreața a declarat că regretă că multă vreme a fost numită ”fată rea”. E drept, scandalul dintre ele două a fost alimentat și de industria media, de televiziuni, care o numiseră pe Britney ”fata bună”.

Și cu Pink a avut mai multe de împărțit. Dacă cu Britney scandalul a fost întreținut mai mult artificial, cu Pink a fost unul real. La începutul anilor 2000, cele două au încercat să se pocnească într-un club de noapte. ”Eram super tinere amândouă și foarte noi în showbiz. Apoi, eu cred că sunt o personalitate de tip alfa, și ea e tot alfa.

Obișnuiesc să-mi port disputele la nivel fizic, ea e obișnuită să le poarte la nivel verbal. Suntem foarte diferite, foarte. Și eram și foarte tinere și totul era nou pentru noi. Trebuie șă înveți – femeile trebuie să învețe să se sprijine una pe alta”, a povestit Aguilera.

Potrivit cântăreței, Pink a fost cea care a provocat-o, moment în care a încercat să o lovească.

Întrebată dacă au trecut peste aceste divergențe, Aguilera a replicat că ”da”, dar asta doar pentru că amândouă au devenit mame, moment în care s-au maturizat forțat. ”Am devenit mame. Am crescut. Ne-am îmbrățișat și ne-am iertat. E atât de simplu! Mă simt foarte fericită datprită acestui lucru”, a mai spus artista.

Foto: Hepta

Vezi și Christina Aguilera e euforică atunci când își face piercinguri. Are peste tot!

Citește și: