Vestea a dat-o chiar Adela Popescu, în direct, la ”Vorbește lumea”, emisiune pe care o prezenta înainte de izolare. ”Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni.

Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu, la Pro Tv.

Adrian are numai două luni, așa că sunt de înțeles emoțiile părinților săi, care nu și-au imaginat că vor trece prin așa ceva.

Adela Popescu abia revenise pe micul ecran când s-a infectat

Adela Popescu abia se întorsese pe micul ecran, după plecarea lui Cove din emisiune, când a aflat că s-a infectat cu Covid.

„M-am simțit rău, așa că am făcut testul Covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici”, a spus atunci omul de televiziune.

„Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, ma gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul”, a mai spus atunci vedeta, ale cărei eforturi, iată, au fost în zadar.

Adela Popescu a explicat că nu a reușit până acum să se vaccineze pentru că a fost însărcinată, dar urma să facă acest pas.

„Mi-ar fi plăcut și mie să fiu cu voi. (…) Ieri m-am simțit rău, am ajuns acasă și mi-am făcut un test rapid. Din păcate, am ieșit pozitiv, așa că vreo două săptămâni o să stau să mă uit la voi. De mâine, câte o surpriză în fiecare zi pentru voi. Este ceva oribil când vezi testul pozitiv.

Eu nu m-am vaccinat pentru că doctorii mi-au zis să nu o fac în sarcină, acum am început să mă informez și urma să mă vaccinez”, a mai spus actrița.

Citește și:

Ne-a mai părăsit un mare artist. Melodiile lui erau fredonate de toată lumea înainte de Revoluție. Mesajul sfâșietor al Angelei Similea

Reacția iubitului Lidiei Buble după ce a văzut-o la TV în Asia Express. Cei doi sunt împreună la Madrid