În urma confruntării dintre Olivia Steer și Mihai Craiu, Radu Vâlcan a postat pe contul lui de Instagram un video ironic la adresa fostei  prezentoatare TV, alături de mesajul: „PRO sau CONTRA vaccinării!! Acest clip este un pamflet și trebuie tratat ca atare!”.

Radu Vâlcan apare în filmuleț în timp ce mănâncă, iar Adela se aude pefundal, întrebându-l ce a gătit. Vedeta Antena 1 îi răspunde ironic, încercând să o imite pe Olivia Steer, care își căuta argumentele căutând pe internet pe telefon.

„ Păi tu mă întrebi ce am gătit azi? Păi stai că îți spun cu argumente, argumentat, am studiat, cu studii, cu totul, că am net, da. Ce am gătiti azi? Stai să-ți spun.(…) Iar eviți să răspunzi la întrebare? De ce nu răspunzi la întrebare? De ce nu răspunzi la întrebare? Eviți răspunsul  tot timpul. De ce eviți răspunsul? Eu ti-am răspuns cu studii că am net”, spune Radu Vâlcan în filmuleț, în timp ce caută pe net informații, așa cum făcea Olivia Steer în timpul confruntării cu medical Mihai Craiu.

Dana Rogoz a criticat-o pe Olivia Steer

Olivia Steer şi medicul Mihai Craiu s-au confruntat în emisiunea „Vorbește lumea’ de la Pro TV, unde şi-au prezentat argumentele împotriva, respectiv în favoarea vaccinurilor, dezbaterea fiind moderată Cov). Discuţia a stârnit numeroase reacţii în mediul online, de la cetăţeni, dar şi de la persoane publice şi specialişti în domeniu.

View this post on Instagram

PRO sau CONTRA vaccinării!!?? Acest clip este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan) on

Olivia Steer şi medicul Mihai Craiu s-au confruntat în emisiunea „Vorbește lumea’ de la Pro TV, unde şi-au prezentat argumentele împotriva, respectiv în favoarea vaccinurilor, dezbaterea fiind moderată Cov). Discuţia a stârnit numeroase reacţii în mediul online, de la cetăţeni, dar şi de la persoane publice şi specialişti în domeniu.

După ce Steer a citat dintr-o carte pericolul pe care îl presupune aluminiul care s-ar regăsi în unele vaccinuri, medical i-a dat rsăpunsul fără nicio ezitare.  „Este de spus că acei copii care se nasc și care sunt alăptați la sân primesc în primele 6 luni de viață de vreo 10 ori mai mult aluminiu din laptele matern, decât ar primi în primele 6 luni din vaccinurile pe care trebuie să le facă la diversele scheme vaccinale. Dacă acel copil are probleme de sănătate și este alergic si nu poate sa primească lapte și primeste lapte de soaia, care se dă unor pacienți cu alergii grave […], este de spus că aceștia primesc cu aproape de 50 de ori mai mult aluminiu, decât ar conține vaccinurile primelor lor 6 luni de viață. Cred că dacă ar exista o relație cauzală între aluminiu, care apropo – vorbim de 4 micrograme în toate vaccinurile pe care le-ar putea primi un copil într-o țară dezvoltată din Uniunea Europeană. Dacă foarte puțin aluminiu face foarte mult rău la creier… Să știți că Dumnezeu ne face destul de bine […] și dacă Dumnezeu a hotărât că trebuie să crească copiii alăptați la sân venind de acolo și 28 de micrograme de aluminiu, atunci cele 4 cu siguranță nu fac rău. E o explicație foarte simplă, a spus medical Mihai Craiu.

Și Dana Rogoz s-a declarat întristată de faptul că „un medic a ajuns în situaţia de a se justifica în faţa unora cu păreri, dar fără studii. După dezbaterea de ieri, care a iscat numeroase controverse, Olivia Steer și-a închis pagina de facebook.

Citește și: