Adela Popescu și Radu Vâlcan au o familie numeroasă, iar reuniunile lor sunt mereu marcate de ceva bun gătit împreună. Așa s-a întâmplat și în weekend, când în vila soților Vâlcan-Popescu au ajuns mama și bunica lui Radu, dar și fratele acestuia.

Cei trei copii ai cuplului, Adrian, Alexandru și Andrei, au fost răsfățați de bunică, de străbunică și de unchi, dar și gazdele s-au pus pe treabă și i-au răsplătit pe musafiri cu o mâncare delicioasă: supa Tom-Yum. Acest fel de mâncare este specialitatea lui Radu Vâlcan și se pare că a avut mare trecere la masa în familie. Supa Tom-Yum este regina supelor asiatice și conține, printre altele, lapte de cocos, ghimbir, lemongrass, creveți, sos de soia, varză pak choi.

Radu Vâlcan, poză rară cu mama, bunica și fratele lui

„Au venit ai mei in vizită la un Tom-Yum. Acum știu cu cine semăn. Maică-mea, Emilia, dar și bunică-mea, mamaie Ilonka, 88 ani, o rup pe picant”, a scris Radu Vâlcan în dreptul imaginii de grup, care a strâns mii de like-uri pe Instagram. „Fizic semeni cu mamaia Ilonka și fratele tău, cu mama ta”, „O imagine cât o mie de cuvinte. Ce familie frumoasă aveți, felicitări!”, ȚCe familie frumoasă ai, Radu! Să vă bucurați împreună la cât mai multe supe asiatice acrișor-picante”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

bunica-radu-valcan-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Într-un interviu pentru UNICA.RO, Adela Popescu a povestit cât de bine se înțelege cu mama lui Radu Vâlcan. „Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții. Chiar am avut, de exemplu, perioada în care Radu a fost plecat în Thailanda (n.r. pentru emisiunea Insula Iubirii), două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra și ai spune că cele două săptămâni cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am împărțit programul, ba chiar e super cool”, a declarat, Adela Popescu pentru sursa citată.

Citește și: Adela Popescu a ajuns în Thailanda, după ce a zburat 12 ore cu 3 copii mici. Ce a pățit pe drum și cum a fost revederea cu tăticul Radu Vâlcan

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie după trei sarcini. Imaginile pentru care i-a cerut acordul soțului

Citește și: Adela Popescu, 30 de poze superbe de la botezul fiului. Decor de vis și ploaie de vedete

Citește și: Tu știi că Radu Vâlcan are un frate cu 10 ani mai tânăr? Cristian e plin de mușchi și tatuaje și arată ca un model!