Totul a pornit de la faptul că Adela a postat pe Instagram o poză cu ea pe vremea când era roșcată și purta rochițe foarte mulate. După ce a acumulat câteva kilograme în timpul sarcinii, gazda emisiunii „Vorbeșe Lumea” tânjește după formele pe care le avea înainte, însă soțul ei a reacționat imediat, uimind pe toată lumea.

Radu Vâlcan a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu Adela Popescu în care apare complet nemachiată. Acesta a notat în dreptul imaginii un mesaj foarte frumos, în care îi transmite soţiei sale cele mai frumoase cuvinte pe care le poate auzi o femeie, lăsând de înțeles că așa cum e acum, naturală, este mai frumoasă ca oricând.

Totul a pornit de la imaginea aceasta postată de Adela PopescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Radu Vâlcan i-a făcut o declarație de dragoste

 

”A postat iubita mea pe contul ei de IG, astăzi, o poză cu ea. Sexy, roşcată, explozivă si machiată. Zice ea că…ce vremuri, că ce bine era ea pe vremea aia. Asta este poza mea preferată! Nemachiată si frumoasă, am pozat-o după masă! Te iubesc! @adela_popescu”, este mesajul lui Radu Vâlcan scris în dreptul fotografiei.

Adela nu s-a lăsat mai prejos și spre deliciul publicului, i-a răspuns imediat soțului ei.  ”Hai, scumpeteo, de ce nu le spui că te-ai îndrăgostit de mine fix pe vremea când eram ”sexy, roşcată, explozivă şi machiată”, nu ”nemachiată şi după masă”? Mă rog…una peste alta îmi place să mă minţi frumos”, mesajul fiind însoţit de o inimioară roşie.

Nici Radu Vâlcan nu a stat pe ”bară” şi i-a răspuns soţiei sale, tot printr-un comentariu!

”Adela, ai stricat-o, ziceam şi eu ceva frumos, eram bărbatul perfect”, a notat Radu.

 

Fanii s-au arătat foarte încântați de discuția haioasă  dintre Adela și Vâlcan și i-au felicitat pe amândoi pentru familia lor frumoasă.„ Asta da ,declarație de dragoste”, „..mai frumoasă …mai împlinită”, „Cât de drăguți sunteți”, „Cea mai frumoasă declarație de dragoste” , „Adela.. simpatic de sinceră , ca de obicei!!! Dar sa știi ca Radu are dreptate, tu esti atât de frumoasă și finuța fără machiaj, par roșcat și alte „explozii””, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: