„De ziua lui m-a scos la o cina romantica. M-a impresionat gestul, mai ales ca e din ce in ce mai atras de sihastrie. Cred ca a simtit ca trebuie sa schimbe ceva cand a vazut cadoul din partea mea: o lista completa de analize de sange si programarea facuta, fix de ziua lui, la un laborator medical.Mi-a tot zis ca ii plac cadourile practice. Pai cand implinesti 44 de ani ce poate fi mai util? :)))))) La multi ani, sotul meu perfect. Perfect pentru mine”, a scris Adela.

Radu Vâlcan și Adela Popescu vor deveni părinți pentru a treia oară. Îndrăgita vedetă Pro TV este însărcinată în cinci luni și ei au anunțat că vor avea tot un băiețel. Radu își dorește foarte mult și o fetiță, fapt pentru care atunci când a aflat că vor avea tot băiețel, a ținut să-i spună soției sale că în cazul acesta vor face și al patrulea copil, în speranța că va fi fetiță.

„Soțul meu a spus că nu poate să creadă și că o să avem patru copii, pentru că dacă acesta este tot băiețel, o să mai încercăm o dată ca să facem și o fetiță”, a spus Adela.

Luna ianuarie a adus o veste surprinzătoare pentru fanii Vorbește Lumea: Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară! Simpatica prezentatoare a declarat atunci că ea și soțul ei își mai doreau un copil și că se simte foarte bine: ”Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine. Dacă până acum plecam de la serviciu în luni avansate, acum ținând cont de contextul în care ne aflăm cu toții, am considerat că este cel mai bine pentru mine și familia să mă protejez”.

Citește și:

Noi dezvăluiri din viața lui Whitney Houston. Înainte să moară, artista și-a salvat fiica de la înec

Cleopatra Stratan și Edward Sanda aniversează un an de relație. Cum sărbătoresc cei doi îndrăgostiți?