La doar 19 ani, Radu Ştefan, fiul lui Ştefan Bănică Jr. din relaţia cu Camelia Constantinescu, deja își construiește o carieră în showbiz. Este student la U.N.A.T.C, îl vedeam adesea în emisiuni de talente, a urcat pe scenă și în concerte alături de tatăl lui, cât și în spectacole și spune că pregătește multe alte surprize.

Într-un interviu pentru Ok Magazine, el a vorbit despre cele mai mari dorințe ale lui, cât și despre familia sa și relația pe care o are cu ceilalți doi frați ai lui, – sora sa, Violeta, din căsnicia lui Bănică Jr. cu Andreea Marin, dar şi Alexandru, fiul din actuala căsnicie, cu Lavinia Pârva.

În interviu în care a povestit atât despre credința pe care o are în Dumnezeu, cât și despre cum l-a afectat numele său celebru.

„Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută. Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora.(…) Nu aş spune că mi-a fost greu, într-un fel am fost expus indirect datorită numelui pe care îl port. Sunt pregătit să arăt lumii de ce sunt în stare „, a declarat Radu pentru Ok Magazine.

raduSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mai mult el a dezvăluit, că își dorește foarte mult să își cumpere primul lui apartament cât mai curând, dar și că i-ar plăcea să joace într-un film alături de actori celebru, cât mai ales alături de tatăl lui.

Radu recunoaște că e încântat de faptul că Violeta este mai aproape de vârsta lui și că mai pot ieși împreună prin oraș. Deși Lavinia și Ștefan nu au vrut să-l expună pe Alexandru și imaginile cu el sunt destul de rare, tânărul a dat din casă și mărturisește că îi face cu greu față frățiorului mai mic, care e plin de energie.

„Am o relaţie foarte bună cu frații mei, ne vedem destul de des. Sora mea a mai crescut şi am început să ieşim şi noi prin oraş la un suc sau la o îngheţată, lucru pe care îl ador, iar cu fratele meu mai mic mă joc cât mă ţine, este foarte haios şi plin de energie.”, a mai spus Radu.