Într-un interviu recent, aceasta a mărturisit că deja a dedicat actoriei ”jumătate din viață”, așa că a fost mai mult decât fericită să să pună deoparte scenariile, pentru o vreme, și să se ocupe de scutece și sticle de lapte.

”Mă săturasem de mine”

”Am avut parte de mine 39 de ani. Mă săturasem de mine, am fost foarte fericită să mă concentrez asupra altei persoane. Am așteptat multă vreme să devin mamă, dar nu-mi pare rău”, a mai declarat actrița.

În cazul ei, nu și-a propus să devină mamă la o anumită vârstă sau un anumit moment. Pur și simplu a așteptat până ”momentul potrivit”. Sau până când bărbatul potrivit a apărut în peisaj.

Deși toți fanii ”The Notebook”, unul din cele mai frumoase filme de dragoste, și-ar fi dorit ca actrița să facă pereche cu Ryan Gosling, partenerul ei din film, n-a fost să fie așa. Alesul lui Rachel este Jamie Linden, tatăl copilului ei.

Nu a făcut public numele copilului

Actrița a vorbit și despre viața pe care o duc în noua formulă de trei. E una nomadă, spune ea. În general, stau în Los Angeles, California. Deși în miezul acțiunii, reușesc să se ascundă de camerele de luat vederi și de aparatele paparazzilor.

Admite că e o mamă protectoare și merge atât de departe, încât numele bebelușului ei nici nu a fost făcut public. ”Vreau ca viața lui să fie privată, chiar dacă a mea nu e”, declară Rachel.

Despre viața lor de familie, actrița spune că își ține copilul departe de TV. Asta, chiar dacă ea trăiește, practic, tot de pe urma ecranului. Ai crede că face parte dintre îndatoririle sale să privească la TV și că-i lipește acest lucru, dar nu e adevărat. E mai mult decât fericită să închidă televizorul și să petreacă timp cu copilul său.

”Mă distrez ca niciodată în viața mea de când sunt mamă. Tot ce se leagă de copil e interesant, captivant și mă inspiră. Chiar și în zilele grele – tot e ceva frumos și în acele zile”, mai spune actrița.

Vezi și Actrița Rachel McAdams a născut primul copil la 39 de ani, după ce a reușit să-și țină sarcina secretă. Cine este tatăl

Citește și: