Puya a fost crescut frumos de o profesoară, care a avut mare grijă de educația lui. Ei bine, acum mama lui își sărbătorește ziua de naștere, iar artistul i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

De ziua mamei lui, Puya a postat o fotografie cu femeia căreia îi datorează totul. Mărunțică, dar elegantă și cu un chip blând, mama lui Puya e toată un zâmbet. Se poate vedea cu ochiul liber de unde a moștenit artistul, tată a trei fetițe, trăsăturile.

puya-si-mama-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„Apropo de doamne… La mulți ani, mama! Sau, pentru elevii tăi, la mulți ani, doamna profesoară Elena Gărdescu. Să te țină Dumnezeu sănătoasă!❤️”, a fost mesajul scris de cântăreț pentru mama lui, pe pagina sa personală de Facebook.

Ca o adevărată doamnă și profesoară, mama lui Puya a ținut să mulțumească pentru urările primite, arătând astfel și cum și-a crescut fiul: ”Mulțumesc din inima tuturor prietenilor fiului meu, cunoscuți, necunoscuți, de aici sau de prin lumea larga care mi-au urat „La mulți ani!”. Sa va fie viata luminoasa și plina de bucurii!”.

Cum a aflat Puya că fratele lui a murit. Marele său regret: „Nu pot să îi șterg numărul de telefon”

Puya mai are în viață un frate, pe cel mic, care și lucrează cu el, după ce un altul, Alexandru, a murit în urma unei supradoze în 2012, în Italia, unde era la muncă.

Cine e fratele cel mic al lui Puya. Artistul a mai avut un frate, care a murit în Italia

Puya e căsătorit de 12 ani și are trei fetițe

Puya are renumele de ”băiat rău”, un rapper care ar putea părea distant, rece sau de temut. În realitate, însă, acasă, alături de soția și de copiii săi, Puya este Dragoș, un bărbat familist, atent, tandru și iubitor.

Cu toții au fost crescuți frumos, cu respect față de familie. Iar dovadă stă chiar familia artistului, una numeroasă și foarte frumoasă.

Viața lui de familie nu are nicio legătură cu versurile de pe scenă. Iar la cei 43 de ani ai săi, are ceva experiență când vine vorba despre relația în doi.

Recent, fostul concurent de la America Express a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite, cel puțin în accepțiunea sa. Pentru el, familia este cea mai importantă și pentru ea ar face orice.

După participarea în doi, alături de soția lui, Melinda, la reality show, Puya a răspuns mai multor curiozități ale presei. Acesta a dezvăluit care este, în viziunea sa, secretul unei căsnicii reușite. Rapper-ul a explicat că preferă să îi spună soției sale tot ce are pe suflet, chiar dacă acest lucru ar duce la o ceartă, în loc să acumuleze nemulțumire după nemulțumire, și, în cele din urmă, să izbucnească.

”Ne certăm și după cinci minute ne împăcăm, cred că acesta este secretul, să te accepți așa cum ești și să spui în față ce gândești.

Cei care nu spun niciodată ce au în cap și țin în ei, ăia, la un moment dat, refulează și refulează prost. Așa e mai bine… Îi spui în momentul ăla și știi că ce ai spus aia e, aia gândești”, spunea atunci Puya.

Ce afacere deține Melinda, soția lui Puya. La ea în familie e tradiție veche: ”De la stră-stră-stră bunica!”. Acum a spus și ce origini are

Vezi și Cum s-a cunoscut Puya cu soția lui. Povestea amuzantă din spatele mariajului lor. Ce a făcut artistul e adorabil!

Citește și:

Fiica Loredanei Groza a împlinit 25 de ani: A urcat pe scenă cu mama ei și iată ce a ieșit! VIDEO

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi”