Starul de la Hollywood și-a făcut apariția miercuri seara la lansarea filmului „Guardians Of Tthe Galaxy 2”, unde a devenit vedeta serii, deși nici măcar nu joacă în pelicula de acțiune, marca Marvel. Deși acesta a ajuns la vârsta de 55 de ani, el nu își arată deloc vârsta și și-a păstrat chipul de copil nevinovat, care l-a consacrat. Apariția lui a stârnit un adevărat iureș pe rețelele de socializare unde fanii i-au scris numai cuvinte de laudă.

„Ralph Macchio are 50 și ceva de ani, dar tot arată bine”, „Vreau să-i mulțumesc lui Ralph Macchio pentru că mi-a marcat copilăria și mi-a stârnit interesul pentru bărbații italieni”, „Ralph Macchio (The Karate Kid) are acum cu patru ani mai mult decât avea  Pat Morita (domnul Miyagi) când a fost lansat filmul. Cum de arată așa tânăr”,  au fost câteva dintre mesajele postate de fani.

International Film Festival Virtuosos AwardsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Nu-și arată deloc vârsta

Ce-i drept, Ralph nu-și arată deloc vârsta și pare mult mai tânăr decât este. Filmul din 1984 „Karate Kid”, care l-a făcut celebru, a avut succes la nivel mondial, în care acesta a jucat rolul puștiului Daniel LaRusso, care era antrenat de expertul în arte marțiale Kesuke Miyagi, jucat de actorul Pat Morita, ca să se apăre de niște ticăloși locali.

Actorul este conștient că mulți oameni sunt impresionați de modul în care se menține și spune că acest lucru se datorează părinților lui de la care a moștenit gene bune.

Citești și: