Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Chiar dacă la începutul idilei lor amoroase au preferat să țină totul departe de lumina reflectoarelor, în prezent cei doi nu se mai sfiesc să vorbească despre relația lor.

Bianca Drăgușanu e mereu în vizorul multora, așa că, recent, a răbufnit, după ce a fost acuzată că stă pe banii lui Gabi Bădălău.

Recent, Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj dur pentru cei care o acuză că profită de banii lui Gabi Bădălău. Asta, chiar dacă și ea are câțiva și nu puțini. Blondina este însă de părere că mofturile trebuie să și le facă singură, în timp ce vacanțele trebuie plătite de către bărbat.

”Eu am foarte multe vacanțe de-a lungul timpului pe care mi le-am plătit în singură, atunci când am mers singură sau cu o prietenă. Atunci când se merge cu iubitul, soțul, sau cu un bărbat, din punctul meu de vedere, n-ar fi bărbat dacă n-ar plăti el.

Ar fi un amețit, ca să zic așa. Eu aș desconsidera un bărbat dacă m-ar invita la o masă să plătim jumate sau să plătesc eu. E același lucru și cu vacanța – exclus așa ceva.

N-am fost (n.r. într-o situație) și nici nu-mi doresc să fiu, și nu cred că o să fiu vreodată, pentru că nu am cum. Dacă se întâmplă asta, nu mai există, punct și la revedere„, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

Cadoul de Moș Nicolae

Așa independentă cum e, Bianca Drăgușanu a declarat că și-a făcut singură cadou de Moș Nicolae.

„Eu îmi fac cele mai frumoase cadouri singură, și dacă mi-ar fi adus ceva (n.r. Moș Nicolae), nu vreau să spun ,că nu vreau să expandez foarte multe subiectele astea, având în vedere că se exagerează. Moș Nicolae am fost eu pentru mine”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

În Thailanda a mâncat mai mult mâncare stradală, nu de la restaurant

Bianca Drăgușanu a dezvăluit câți bani au cheltuit în vacanța de vis din Thailanda, în care ea și iubitul ei au fost recent.

„A fost superb, una dintre cele mai frumoase vacanțe în care am fost eu până acum și am trăit experiențe noi.

Superb hotelul, fără reproș, fără greș și în contradicție cu atmosfera de acolo pe care am întâlnit-o pe străzile din Thailanda, Phuket. Era totul super accesibil și super bun și super frumos, comparativ cu ce se întâmpla în hotelul nostru.

Hotelul la care noi am stat nu este un hotel accesibil. Era discrepanța foarte mare între lux și opulență și modul lor de viață, dar ceva foarte frumos.

Eu am mâncat în fiecare zi pe street food, aproape în fiecare zi. Am stat șase zile, iar din șase zile, vreo două am mâncat la restaurantele celebre din incinta hotelurilor superbe.

În rest, am mâncat în fiecare zi mâncare super fresh, fructe de mare și pește luat direct din acvariu. Pus pe grătar și gătit în fața noastră – ceva superb, delicioasă, condimentele cele mai bune.

Foarte accesibile, și taxiurile foarte ieftine, în jur de 5-10 lei dolari taxiul. Iar mâncarea, chiar am mâncat mult de tot în vacanța asta, mâncarea nu a depășit 70 de euro, dar la modul două persoane, și cam tot ce vezi cu ochii”, a spus Bianca Drăgușanu.

Vezi și Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce o fană i-a cerut bani. Discuția dintre cele două este halucinantă: „Nebuno care ești!”

Citește și:

Fiica lui Răzvan Simion a decis ce studii va face mai departe. Ce părere are tatăl despre meseria aleasă: ”Nici mie nu îmi displace să mă pensionez…”

Când naște Andreea Antonescu și câte kilograme a luat în sarcină. Cum a fost să plece însărcinată la America Express: ”Nu vreți să știți ce am mâncat acolo”