Hituri precum “Cerul”, “A mea și-a ta” și “De la ruși” au răsunat în centrul Bucureștiului. Bodo, solistul trupei Proconsul, acompaniat de colegii săi din band, a cântat la unison cu invitații la o petrecere privată.

“A fost un party superb, relaxat, iar eu sunt încântat pentru că am reîntâlnit prieteni vechi din liceu, cu care am depănat amintiri, dar și oameni dragi din publicitate și din presă, pe care nu-i mai văzusem de mult timp”, povestește Bodo.

Credit foto: HTag PR

Petrecerea, la care s-au aniversat doi ani de la înființarea unei cunoscute firme de PR ce promovază artiști ca Alexandra Stan, Kamelia, Vizi Imre sau Boier Bibescu, a adunat oameni din culisele showbiz-ului, ai caselor de producție, manageri, impresari și reprezentați media.

Credit foto: HTag PR

În deschidere a cântat trupa Zum (Andreea Crepcia și Radu Drăgănescu). Muzica celor doi îmbină stilurile etno și pop, cu accente moderne de ritmuri electronice.

Bun și simplu urmează în 7 octombrie

Proconsul revine pe scena Sălii Palatului pe 7 octombrie, într-un concert care își propune să arate că orice este de calitate nu se demodează niciodată. Bun și simplu va fi spectacolul pus în scenă de trupa care în cei 17 ani de activitate și-a păstrat identitatea, menținând spiritul care i-a consacrat în piesele lansate de-a lungul timpului.
Vor fi ascultate hituri ca: „Cerul”, „De la ruși”, „Pentru tine”, „Lângă mine”, „Altceva”, „Nu mi-e bine fără tine”, „Mi-ai luat inima”, „Un om mai bun” și multe altele. Prețul biletelor pornește de la 40 de lei, iar pentru persoanele cu dizabilitati organizatorul pune la dispoziție 20 de bilete, conform informațiilor menționate pe site-ul Sălii Palatului.

Credit foto: HTag PR

Credit foto: Petru Ivu, HTag PR