Meghan și Harry au invitat la nunta lor, ce va avea loc pe 19 mai, 1.200 de oameni din public aleși din toate colțurile țării și din toate clasele sociale, complet necunoscuți, atât tineri, cât și vârstnici.  Aceștia vor urmări procesiunea, trecerea mirilor în caleașcă și alte etape importante ale ceremoniei de la castelul Windsor, potrivit ziarului The Guardian.

Citește și: A cerut ca nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle să fie anulată: „Nu e prea târziu”

Nevoiți să-și cumpere smoking și să-și aducă mâncarea de acasă

Membrii publicului larg trebuie să-și cumpere rochie și smoking pentru cel mai urmărit eveniment al acestei luni și deja au primit invitațiile la nuntă. Însă, ceea ce i-a nemulțumit apoi pe britanici a fost faptul că au primit o scrisoare, prin care erau sfătuiți  să-și aducă mâncare la pachet pentru eveniment.  Deși li s-a spus că li se vor pune la dispoziție băuturi răcoritoare, oamenii s-au plâns de faptul că se așteaptau ca măcar să poată să-și cumpere de acolo mâncare, nu să fie nevoiți să vină cu ea de acasă. Ei au fost avertizați că vor fi nevoiți să stea acolo cel puțin patru ore și ar fi bine să-și aducă „picnic”. „Ei au atâția bani și ne pun pe noi să ne aducem mâncare pentru picnic? Așa ceva e de neînțeles”, a declarat Said Atocha, unul dintre invitați, pentru The Guardian.

Meghan Markle (36 de ani) a renunțat la cariera ei de actriță  de dragul prințului Harry(33 de ani), iar cei doi se vor căsători pe 19 mai la castelul Windsor, evenimentul urmând să fie urmărit de milioane de oameni din întreaga lume.

Citește și: