Chef Florin Dumitrescu a fost prezent în podcastul realizat de George Buhnici, unde a dezvăluit că s-a confruntat cu gastrita la 16 ani. În plus, faptul că a făcut sport de performanță, a lăsat urme în organismul său. Și chiar unele destul de grave.

„Eu, la 16 ani, nu mâncam. Aveam 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita.

În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit”, a declarat el.

Lucrurile s-au schimbat ulterior, când relația cu mâncarea a căpătat alte dimensiuni. ”La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: Mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a mai spus juratul de la ”Chefi la cuțite” și ”Chefi fără limite”.

”Am genunchii pilaf”

De asemenea, acesta a povestit și despre perioada în care a făcut sport de performanță, care a lăsat urme din punct de vedere fizic. ”Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese, chiar și sportul în exces se plătește. Eu, până la 14 ani, am fost sportiv de performanță și, crede-mă, am avut niște probleme foarte mari din cauza asta, pentru că mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme.

Am făcut polo, am fost portar la polo și am genunchii pilaf, pilaf de la antrenament, pentru că portarul trebuie să lucreze picioarele în apă. Noi în apă aveam bordură de beton pe care trebuia să o ținem deasupra capului 30 de secunde în serie, un minut pauză, iar 30 de secunde. Și, da, am probleme cu genunchii, picioarele, spatele”, a recunoscut el.

În ciuda problemelor sale, are și destule bucurii în viață. Să amintim doar că are o soție frumoasă, Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe, Ava și Mia.

Vezi și Ghinioanele se țin lanț în familia lui Florin Dumitrescu. Întâi el, apoi fetița, acum și soția

Citește și:

Florin Piersic jr, dezvăluiri dureroase despre relația cu celebrul său tată: „Există undeva o ruptură care nu poate fi cusută”. Ce episod l-a marcat profund

La numai 40 de ani, vedeta noastră pare resemnată că nu mai poate avea un copil: ”Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”