Zilele trecute, Andrei a fost la Brașov, unde s-a accidentat la gleznă. Dan Capatos speră să nu fie nimic grav, însă a ținut să atragă atenția asupra stării deplorabile a terenurilor din România, ocazie cu care a subliniat că nu preocupă pe nimeni soarta copiilor care vor să facă sport de performanță.

”Își rup picioarele!”

“Fi-miu s-a accidentat la tenis, a venit acasă cu glezna întoarsă! Mergem să-i facem radiografie la picior să vedem cât este de grav.

Un băiețel cu care a jucat a ajuns la spital, săracul! Am fost și eu la Brașov, am stat acolo pe la garduri să-l văd și m-am ales cu o insolație la chelie!

Nimeni nu se preocupă la noi de tenisul pentru copii. Terenul era praf, zgura la fel, toți copii alunecă! Își rup picioarele! Așa s-a accidentat și fi-miu!

Stau și mă gândesc că a ajuns o performanță să ajungi să trăiești azi în România și să nu cazi în vreo groapă din asfalt, sau să supraviețuiești spitalelor de la noi, aflate în stare deplorabilă”, a declarat Dan Capatos în emisiunea sa.

baietelul-lui-dan-capatosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Fiul lui Dan Capatos suferă de o boală ereditară: “Nu ia medicamente, sportul îl ajută”

Totodată, Dan Capatos a dezvăluit că fiul său s-a născut cu o boală ereditară, care-i afectează serios sănătatea și viața, în general. Concret, acesta a moștenit pe linie paternă colesterolul mărit, fapt care poate duce în viitor la apariția unor afecțiuni cardiovasculare.

“Andrei a moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire.

Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică”, a declarat Dan Capatos.

Vezi și Dan Capatos, la un pas de moarte, după un atac cerebral: „Am fost paralizat pe partea stângă”

Citește și:

Iulia Vântur, apariție ravisantă în India, la o lansare de bijuterii pentru mirese! Toată lumea a amuțit când a văzut-o

Cum a sărbătorit Flavia Mihășan de ziua mezinului ei. Micuțul a împlinit un an: „Noi nu am tăiat moțul”