Nu a putut să lipsească nici Salman Khan, care spre surprinderea tuturor a venit fără Iulia Vântur. Mai mult, acesta a mers însoțit cu Katrina Kaif, cu care a fost surprins pe aeroportul din Mumbai.

Salman Khan și Katrina Kaif, fosta lui iubită, lucrează împreună la un nou film și se pare că au devenit de nedespărțit. Nunta lui Isha Ambani şi a lui  Anand Piramal a avut loc pe 12 decembrie în oraşul Udaipur. Festivităţile au început, însă, din weekend-ul trecut, unde au avut loc trei zile de cântece, dansuri şi ritualuri pre-maritale, unde au cântat și artiști celebri, precum Beyonce.

Citește și: Lidia Buble a vorbit despre sarcină și despre copii: „Da, sunt însărcinată…”

Salman Khan nu a  confirmat niciodată relația cu Iulia Vântur

Actorul  nu a dat nicio declarație, iar în imaginile de la nuntă acesta pare că s-a simțit foarte bine. El  a fost filmat în timp ce dansa pe scenă alături de nuntași și mai mulți invitați.

Nunta dintre Isha Ambani şi Anand Piramal a avut loc pe 12 decembrie în capitala financiară a Indiei, Mumbai. Festivităţile au început, însă, din weekend-ul trecut, în oraşul Udaipur, unde au avut loc trei zile de cântece, dansuri şi ritualuri pre-maritale. Presa mondială a relatat că la la nuntă a cântat celebra Beyonce.

Despre Salman Khan și Iulia Vântur se știe că ar forma un cuplu de câțiva ani de zile, însă cei doi nu și-au confirmat niciodată relația. Cu toate acestea, Iulia a părăsit ROmânia și s-a mutat definitiv în India pentru a fi alături de actor.

Citește și: