Toată lumea spera ca starul de la Bollywood să se așeze la casa lui și să se căsătorească cu frumoasa româncă, însă lucrurile se pare că nu stau deloc așa. Mai mult, Iulia Vântur și Salman nici nu s-au mai văzut în ultima vreme, pentru că actorul este ocupat cu filmările și promovarea noului său film Tiger Zinda Hai.

Astfel, acesta a ajuns să o ignore pe fosta vedetă Pro TV  și petrece mai mult timp în compania fostei sale iubite, Katrina Kaif, cu care joacă în filmul ce va fi lansat anul acesta de Crăciun.

Iulia Vantur 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Edith Gonzalez abia s-a vindecat de cancer și acum a trecut printr-o nouă tragedie. Prinsă în cutremurul de 7,1 din Mexic. Gestul emoționant făcut de actriță

Iulia Vântur a devenit un model apreciat în India

Astfel, relația dintre Iulia și Salman Khan se pare că s-a mai răcit, iar starul nu mai are deloc timp pentru frumoasa lui iubită, pe care o ignoră complet în ultima vreme. Mai mult,  au apărut zvonuri că cei doi chiar s-ar fi despărțit.  Pe de altă parte, Iulia Vântur (37 de ani) își vede de cariera ei muzicală, în India, unde a început să lucreze și ca model, fiind foarte apreciată de designerii indieni.  Zilele trecute, ea a defilat pe scenă la Mumbai, în câteva creaţii pentru Joya.

Iulia Vântur și Salman Khan ar forma un cuplu de câțiva ani buni, însă niciunul nu a vrut să confirme relația. Ei au fost în luna aprilie, împreună cu familia actorului, într-o vacanță în Maldive.  Mai mult, Iulia spune deja că Mumbai este casa ei, nu România, cel puțin așa susține într-un video postat de ea pe Instagram, luna trecută.  Totodată, Salman Khan și-a concediat trei bodyguarzi, pentru că au dezvăluit presei detalii despre viața lui personală.

 

Citește și: