Despre Salman Khan s-a scris că se iubește de câțiva ani cu Iulia Vântur, însă acesta are o relație foarte special și cu Katrina Kaif. De la foști iubiți, ei au ajuns buni prieteni, iar acum joacă împreună într-un film, cee ace i-a făcut și mai apropiați.

Citește și: Gestul subtil pe care îl face Meghan Markle de câte ori apare în public cu prințul Harry

Iulia Vântur a plecat în Dubai

Drept dovadă, el i-a făcut cadou frumoasei Katrina o mașină de lux, ceea cu siguranță nu a fost prea plăcut pentru Iulia Vântur, potrivit site-ului Indian Pink Villa. Mai mult, bruneta a fost surprinsă la volanul noului său autoturism și radiază de fericire.

Mai mult, în timp ce Salman Khan își punpe Instagram imagini doar cu Katrina, se pare că Iulia a plecat în Dubai unde se bucură de soare și pare foarte fericită. „Nu mai locuiești în India?”, „Du-te în România, găsește-ți un bărbat loial și căsătorește-te”, i-au scris fanii.

Desi unii fani de-ai actriței și-ar dori ca Salman Khan să o părăsească pe Iulia Vântur și să se căsătorească cu Katrina, cu care a avut în trecut o relație de lungă durată, alții au criticat-o aspru de actriță. Unii indieni sunt de părere că cea care a râspândit zvonul că a primit cadou mașina este chiar PR -ul brunetei, care vrea tot timpul ca numele ei să fie legat de cel al lui Salman Khan. În plus, unii susțin că ea are success doar pentru că este protejata starului de la Bollywood.

Citește și: