Publicațiile de peste Ocean susțin că cei doi nu se mai înțeleg deloc, iar Amal ar fi luat gemenii și ar fi plecat de acasă.  În plus, Radar Online scrie că George nu a mai fost văzut cu gemenii în public de 200 de zile. Ella și Alexander au fost fotografiți în ultima vreme doar în compania mamei lor.

George Clooney și Amal, avere de 500 de milioane de dolari

„George și Amal se ceartă din cauza stilului lor de viață diferit și zvonurile despre o posibilă despărțire au apărut de câteva luni”, a declarat o sursă pentru Radar Online.

„Sunt ca apa și uleiul. Ei nu se potrivesc deloc și deja sunt dicuții pe tema custodiei copiilor”, a mai adăugat sursa.

Se pare că după ultima ceartă, celebra avocată a decis să se plece de acasă și nu-l lasă pe Clooney să-i vadă pe copii.  Potrivit  Radar Online, cearta ar fi pornit de la faptul că George a exagerat cu alcoolul şi Amal l-a trimis pe actor în casa de oaspeți a vilei lor de pe malul lacului Como, Italia.  Actorul de 57 de ani a reacţionat violent şi Amal a luat copiii şi a plecat la un hotel în miez de noapte.

Întrebat de reporterii „Hollywood Life” dacă divorţează, George a declarat că „nu e nimic adevărat”. Însă Amal Clooney nu pare să susțină declarațiile soțului ei și a refuzat să le răspundă jurnaliştilor spunând că nu are timp de discuţii.

Dacă zvonurile se adeveresc și Amal cu George chiar divorțează, acesta va fi unul dintre cele mai costisitoare divorțuri de la Hollywood, cei doi având împreună o avere de 500 de milioane de dolari. Însă, se pare că actorul și bruneta au luat în calcul și varianta divorțului și înainte de nuntă au semant un contract prenupțial.

 

Citește și: