Pentru că totul apare la TV, toate scenele, Iulia Albu s-a simțit obligată să vină cu lămuriri. Aceasta a mărturisit că, după emisiune, cei doi s-au despărțit pentru o vreme. A spus și în ce relații sunt cei doi în prezent.

Experiența America Express vine cu foarte multe provocări și tensiuni, iar unele cupluri cedează. Și pentru Iulia Albu și iubitul ei, Mike, a fost prea mult ce s-a întâmplat în reality show, astfel că cei doi au stat despărțiți o perioadă, după ce s-au întors de la filmări.

Iulia Albu și iubitul ei Mike au luat o pauză în relație după America Express

Iulia Albu a dezvăluit că după ce s-au terminat filmările pentru America Express și s-au întors în țară au decis să pună pauză și au stat despărțiți timp de o lună și jumătate. Vedeta susține că show-ul a fost plin de provocări și a fost mult prea mult pentru ei.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu, conform Cancan.ro.

Iulia Albu și Mike s-au împăcat, dar au fost pe muchie

Iulia Albu și Mike au decis să-și mai ofere o șansă. Dar nu a fost deloc simplu să ajungă în acest punct. Vedeta susține că partenerul ei a fost agresiv verbal, iar pe ea a deranjat-o acest lucru.

„Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost.

Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.

Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine. El e foarte repezit.

Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine. Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienții”,a mai adăugat Iulia Albu pentru sursa citată.

impreuna-la-america-expressSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Scuze publice de la Mike, iubitul Iuliei Albu

Cu siguranță la acest deznodământ a ajutat și faptul că el a postat un mesaj public, în care îi cere scuze iubitei sale.

Iată mesajul lui Mike, postat în urmă cu foarte puțin timp: ”Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express.

Nu voi da explicații, pentru că nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult.

Ceea ce s-a întâmplat a fost greșeala vieții mele, greșeala pe care am conștientizat-o la adevarata gravitate abia după întoarcerea în țară.

Aveți dreptate, nu merit empatia voastră, pentru ce s-a întâmplat. Tot ce pot face este să fiu recunoscător pentru șansa care mi-a fost dată, pentru că, realist vorbind, nu cred că o merit. Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu. Semnat, un oltean bărbos”.

Ce meserie are iubitul Iuliei Albu, Mike. Concurentul de la America Express are studii în Londra și a renunțat la pasiunea lui din cauza unui accident

Scena la care face referire Mike poate fi văzută mai jos. Bărbatul e neclintit în decizia sa, o ambiție aproape de copil, scoțând-o pur și simplu din minți pe Iulia Albu. Suferința ei e autentică, iar creatoarea de modă izbucnește în lacrimi la un moment dat, supărată și pe faptul că totul se vede la TV.

Mihai Albu, despre iubitului Iuliei Albu: „Nu cred că are un loc de muncă stabil”

Mihai Albu, fostul soț al Iuliei Albu, și-a expus punctul de vedere referitor la faptul că ea și iubitul ei, Mike, au acceptat provocarea „America Express”, difuzat de Antena 1. Designerul de pantofi nu vede cu ochi buni faptul că Mike a acceptat această ofertă, întrucât consideră că doar oamenii fără un loc de muncă aleg să facă parte dintr-un asemenea proiect TV.

Mihai Albu: „Acest gen de emisiune este pentru artiști”

Într-un interviu recent, fostul soț al vedetei a mărturisit că astfel de emisiuni sunt dedicate artiștilor, persoanelor de televiziune, care se pot deplasa în străinătate, nu celor care au un loc de muncă stabil.

Cât despre Mike, Mihai albu e de părere că nu are un job, astfel că nu a avut niciun impediment în a accepta să își însoțească iubita în America Latină.

„Nu urmăresc acest gen de emisiune, n-am răbdare.

Iulia este om de televiziune, din televiziune își câștigă banii, acceptă contractele, unele competiții sunt mai grele, ca aceasta, de pildă, cred că se va descurca.

Ea poate pleca din țară, e un contract tv, iar partenerul ei de viață nu cred că are în prezent un loc de muncă stabil, cel puțin așa am înțeles eu, așa că amândoi au putut face echipă la America Express.

Acest gen de emisiune este pentru artiști, foști sportivi, pentru cei freelancer, pentru cei care nu au, în momentul participării, un loc de muncă stabil”. a precizat Mihai Albu pentru Playtech.

Mihai Albu, ofertat de Pro TV

Creatorul de modă a fost și el ofertat de Pro TV pentru a face parte din cadrul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, însă responsabilitățile profesionale și faptul că își îngrijea regretata mamă nu i-au permis să accepte propunerea.

„Și eu am fost ofertat de PRO TV, pentru show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, dar am refuzat, le-am spus că am o firmă, că am de efectuat comenzi pentru încălțăminte și de plătit salariile angajaților.

Eu, de altfel, sunt propriul meu angajat, am griji, nu pot încuia ușa firmei și să plec în lume, timp de vreo două luni sau cât ținea concursul, plus că la acea vreme aveam grijă și de regretata mea mamă.”, a mai spus fostul soț al Iuliei Albu.

Vezi și Iulia Albu, detalii despre inelul de logodnă și rochia de mireasă. Cum arată certurile dintre ea și iubitul ei

Citește și:

Chef Foa, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan. Bucătarul vedetă își toarnă cenușă în cap

Tristețile lui Mircea Radu, povestite chiar de el: accidentul soției, moartea mamei și a bunicii: „Loviturile astea aproape că m-au transformat într-o umbră”