Celebrul compozitor în vârstă de 83 de ani a povestit la Antena Stars că a descoperit, în urmă cu aproape 10 ani, că suferă de sindromul Morton, o boală care cauzează dureri acute la nivelul tălpii, precum și o amorțeală a degetelor.

Deși inițial a încercat să ia medicamente pentru durerile pe care le avea, ulterior, maestrul a trebuit să ia o decizie radicală, din cauza suferinței crunte care nu se ameliora în niciun fel. Astfel că, în urmă cu trei ani, Horia Moculescu s-a operat la piciorul stâng, dar intervenția chirurgicală i-a făcut mai mult rău decât bine, după cum chiar el ne-a mărturisit.

„Am suferit ca un câine trei ani de zile. Acum, după a doua operație, sunt infinit mai bine.

Pentru că e într-un loc într-un piciorul se flexează zilnic de mii de ori. Pentru că acest sindrom Morton se agață de un nerv de laba piciorului, atunci când vrei să îl extirpiezi, îl scoți cu tot cu bucățica de nervi. Dar doctorul nu a vrut. Drept pentru care am suferit ca un câine”, a spus Horia Moculescu.

Iar pentru că prima operație a fost un fiasco total, celebrul compozitor a trebuit să fie supus unei a doua intervenții, pe care a făcut-o la alt doctor, de această dată. Din fericire, intervenția a fost un succes, iar acum se simte mai bine, însă trauma pe care i-a cauzat-o operația nereușită nu a putut fi vindecată de nimic.

„Am avut dureri groaznice. Mii de analgezice am folosit până am hotărât să mă operez încă o dată.

Am cheltuit atât de mult în trei ani de zile…. Un milion pe zi, un miliard pe un an. Am avut și cele mai scumpe analgezice. Am avut și două intervenții costisitoare ca să scap de dureri”, a mai spus Horia Moculescu.

Vezi și Caz medical extrem de rar! Un bărbat se plângea de dureri de spate și iată ce au descoperit medicii

Citește și:

Maria Sharapova, anunț neașteptat! Fanii au fost luați complet prin surprindere

Unul dintre cei mai mari actori, în vârstă de 81 de ani, „euforic” după ce a fost vaccinat pentru Covid