Cei doi s-au căsătorit pe 15 iunie 2014, în ziua în care au botezat-o și pe fiica lor. Dar de atunci multe s-au schimbat. S-au despărțit, au divorțat chiar, pentru ca apoi să se împace și să arate unei lumi întregi cât de mult se iubesc.

recent-pozau-in-familie-fericitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Recent, însă, întrei ei lucrurile par să se fi deteriorat din nou. Când toată lumea aștepta să se căsătorească din nou, Oana Roman a mărturisit că este de părere că nunta lor nu se va mai repeta prea curând sau… deloc.

La un pas de despărțire?

Oana Roman a mărturisit la Xtra Night Show că este convinsă de faptul că nu mai dorește să se recăsătorească, deși ar fi fost simplu să-și reînnoiască jurămintele cu Marius Elisei.

Vedeta a dat de înțeles că există probleme destul de mari, inclusiv de comunicare, în relația amoroasă pe care o are cu tatăl fiicei sale, Isabela, acesta fiind motivul pentru care nu dorește să ajungă din nou în fața altarului.

”Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta. Noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a declarat Oana Roman.

Oana Roman a mai spus că este greu să fii persoană publică și că întotdeauna a discutat despre problemele ei personale, atât în presă, cât și în mediul online, însă în ultima vreme a fost mai reticentă.

”Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri… Se spune că rufele se spală în familie”, a spus Oana Roman.

Reacția lui Marius Elisei: ”Prefer să fiu criticat…”

Marius Elisei a reacționat pe rețelele de socializare la auzul acestor cuvinte. După apariția vedetei la Antena Stars, Marius Elisei a publicat două mesaje pe rețelele de socializare, care par a duce direct spre subiectul despre care iubita și mama fetiței sale, Oana Roman, a vorbit în direct.

”Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul. Adevărul te costă scump (…) Nu regret nimic în viața asta, doar trei aspecte: 1,2,3. Sunt doar pentru mine”, a fost mesajul publicat de el. Se vede clar că, de această dată, Marius Elisei își alege cu mult mai multă grijă cuvintele, conștient la ce se poate ajunge. Are deja o astfel de experiență și știe cât de greu este de reparat totul.

Cert este că astăzi, până la această oră, cei doi nu și-au făcut niciun fel de declarații de dragoste sau urări pe rețelele de socializare.

Vezi și S-au despărțit din nou Oana Roman și Marius Elisei? Anunțul făcut de fiica lui Petre Roman, în urma mesajelor criptice postate de fostul soț

Citește și:

De ce nu reușește Bianca Drăgușanu să se așeze la casa ei? De unde atâta ghinion în relații și o viață de telenovelă? Carmen Harra vine cu explicațiile. Ce soartă va avea relația ei cu Bădălău

Marele artist a suferit o operație majoră, la 73 de ani: ”O să determine restul vieții lui”