Imaginea care a făcut-o geloasă pe Meghan Markle. Prințul Harry și Meghan Markle au doi copii împreună, iar acum își trăiesc viața în Los Angeles, departe de Casa Regală. În urmă cu doar trei luni, fosta actriță a adus-o pe lume pe Lilibet, iar acest lucru nu i-a permis să-l însoțească pe Harry la un meci de polo, acolo unde acesta s-a întâlnit cu o tânără frumoasă.

Meghan Markle a reușit să-l despartă pe prințul Harry de familia lui și-a convins să părăsească țara în care a crescut și să înceapă o viață nou împreună în SUA. Deși roșcovanul a urmat-o peste tot și i-a făcut mereu pe plac, se pare că ducesa de Sussex nu prea are încredere în soțul ei. Așa se explică faptul că aceasta a fost extremd e geloasă când a văzut o imagine cu soțul ei alături de femeie.

Imaginea care a făcut-o geloasă pe Meghan Markle. Prințul Harry, alături de o tânără fermecătoare

Imaginea care a făcut-o geloasă pe Meghan Markle. Prințul Harry și-a luat soția și fiul și s-au mutat în Los Angeles, departe de regulile și tradițiile Casei Regale. Fiul cel mic al Prințesei Diana a renunțat la responsabilitățile regale, mutându-se în America. În urmă cu trei luni, Meghan Markle a adus pe lume o fetiță, al cărui nume este Lilibeth Diana.

Prințul Harry a participat la sfârșitul lunii august, la un meci de polo de caritate, în Colorado, dar fosta actriță nu a putut să-l însoțească și a rămas acasă, alături de cei doi copii, Archie și Lilibeth. Însă, pe pagina de Instagram a clubului Aspen Polo Club a fost postată o imagine cu Harry și echipa sa victorioasă, care a scos-o din minți pe ducesa de Sussex, devenind foarte geloasă. Prieteni apropiați ai cuplului au declarat pentru puhblicația New Idea că Meghan s-ar fi supărat pentru că în imagine Harry se afla alături de Riley Ganzi, o tânără superbă, jucătoare de polo, de 24 de ani. Tânăra și fratele ei au jucat polo alături de Prințul Harry, în tunerul din 20 august.

FWROSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

”Meghan și-a ieșit din minți imediat ce a observat-o pe Riley, care este talentată, superbă și foarte amuzantă. A aflat apoi că părinții lui Riley sunt persoane influente din lumea polo-ului și sunt apropiați ai prințului Charles”, a declarat sursa.

Sursa apropiată celor doi a declarat că Riley este genul de femeie care i-ar fi atras atenția prințului pe vremea când era burlac. Acesta a fost primul eveniment la care Harry și-a făcut apariția după nașterea fiicei sale. Evenimentul a adunat 3.5 milioane de dolari pentru ajutorarea copiilor vulnerabili din Africa de Sud.

Este evident că Harry este topit după soția sa și o astfel de criză de gelozie nu-și avea locul, însă se pare că Meghan este decisă ca atunci când soțul ei va participa la o altă stârngere de fonduri să nu-l mai lase singur, ci va vrea să-l însoțească să se asigure că nimic nu le pune relația în pericol.

Biograful Robert Jobson, autorul cărții „Prince Philip’s Century” a declarat că Harry a făcut o greșeală mare în relația cu Meghan. Conform acestuia, fiul Dianei nu a pregătit-o pe soția sa pentru viața de membru al familiei regale. „Este o combinaţie între vina ei şi vina lui, pentru că Harry putea să-i explice mai bine lui Meghan cum stau lucrurile în familia regală. Poate că nici n-a vrut să-i explice soţiei lui cum stau lucrurile în familia lui‟.