Lora și-a uimit fanii cu ultima sa decizie. Se pare că artista trece printr-o perioadă foarte aglomerată, marcată de diferite evenimente profesionale, care au adus-o pe vedetă la epuizare. Dacă o mai fi și altceva, poate în relația ei de cuplu, doar ea știe.

Cert este că, fără să mai stea pe gânduri, frumoasa blondină și-a făcut imediat bagajele și a plecat în vacanță. Ceea ce i-a uimit însă pe toți este faptul că vedeta nu a ales să plece alături de logodnicul ei, ci singură.

Însăși Lora a ales să le povestească fanilor săi despre această decizie pe rețelele de socializare, încurajând toate femeile să recurgă la acest gest din când în când, pentru că întreaga experiență este extrem de benefică, spune ea.

„Știți ce trebuie să facă o femeie din când în când?! Să petreacă puțin timp singură la un hotel de 5 stele. Când ai o perioadă agitată, cu mult stres și simți că ești „low battery”, ia-te de mână și mergi câteva zile într-un loc prețios. Meriți!”, le-a transmis artista fanelor sale, pe contul personal de Instagram.

singura-in-vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De ce a amânat artista nunta cu Ionuț Ghenu

De menționat e faptul că Lora și Ionuț Ghenu aveau în plan să spună „Da” în fața stării civile anul acesta, după cum chiar artista anunța în urmă cu ceva timp. Însă, se pare că pasul cel mare nu va avea loc prea curând.

Chiar dacă fanii așteptau să audă vești bune cu privire la marele eveniment, artista i-a dezamăgit pe toți când le-a spus faptul că nunta se amână. Motivul invocat de ea este războiul, care, spune ea, a afectat-o foarte mult pe plan emoțional.

De asemenea, Lora spune că mai există câteva planuri importante la care a renunțat tot din cauza acestei tragedii.

”M-a afectat foarte tare războiul. În afara faptului că voiam să cumpăr două case, pentru mine și pentru fratele meu, una lângă alta. Aveam și bani, dar am făcut și credit și s-a aprobat în a doua zi de război.

Eram deja super afectată emoțional, n-am mai făcut nimic. Am fost atât de afectată că numai la măritat nu mi-a mai stat gândul. 2023 va fi anul meu, sper să nu se mai întâmple nimic’’, a declarat Lora la Antena Stars, conform spynews.