Ben Affleck a acordat un interviu total neașteptat pentru Howard Stern, iar dezvăluirile lui au supărat-o atât pe foasta soție, Jennifer Garner, cât și pe noua sa parteneră, Jennifer Lopez.

Potrivit PageSix, J Lo s-a supărat, în urma declaraţiilor făcute de actor. Acesta a mărturisit în interviul acordat marți lui Howard Stern că el este de părere că mariajul slui cu Jennifer Garner a fost motivul pentru care s-a apucat de băut. Mai mult, el a afirmat că nu ar fi scăpat de dependența de alcool nici acum, dacă nu ar fi divorţat.

”M-am apucat de băut fiindcă mă simţeam prins într-o capcană. Mă gândeam că nu pot pleca fiindcă am copii, dar dacă nu sunt fericit, ce fac? Şi beam o sticlă de Scotch, adormeam pe canapea, dar vedeţi că asta nu e o soluţie.”

Dezvăluirile făcute de Ben au deranjat-o până și pe Lopez, care nu e deloc încântată de cele auzite, potrivit unor surse apropiate cuplului.

‘Jimmy Kimmel Live’ TV show, Los Angeles, California, USA – 15 Dec 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”Artista e furioasă! E şi ea amestecată în poveste, fiindcă e iubita lui, iar ea nu vrea să fie amestecată în astfel de drame. Ea a cunoscut-o pe Garner, vrea să se apropie de ea şi de copiii lui Ben. Ce a făcut Affleck e nesăbuit şi lipsit de demnitate”, a declarat sursa pentru PageSix.

Ben Affleck (48 de ani) și Jennifer Lopez (50 de ani) au fost la un pas de a se căsători în 2004, după o relație de doi ani. Însă celebritatea pare să le fi stricat relația, așa că J Lo l-a părăsit chiar înainte de a ajunge la altar. Cei doi au reluat recent însă povestea de dragoste de unde a rămas, mai maturi și mai siguri pe ei decât în 2004. Rămâne de văzut dacă de data aceasta J Lo va îmbrăca și rochia de mireasă.

Ei au fost văzuţi prima dată împreună în aprilie, după despărţirea artistei de Alex Rodriguez. Și Ben Affleck tocmai încheiase o relație cu o colegă de breaslă. Amândoi au la activ mariaje eșuate și copii care au rezultat din acestea.