„Sunt un om optimist, dar în această seară mi-au mers toate rău. (…)După ce că rochia sta pe mine ca un sac și mi-e mare, beau şi eu pentru prima oară după mult timp un suc mai închis la culoare şi îl dau pe mine cu trei minute înainte să intru în direct. Toată lumea alerga și încerca să salveze rochia roşie. Unul să dea cu apă, unul cu foehn. (…)Cred că cineva s-a uitat urât la mine”, a spus Gabriela Cristea, la Antena Stars.

 

Vedeta TV a mărturisit că în ultima vreme toate rochiile atârnă pe ea pentru că i-au rămas mari. Pe de o parte nu e bine, dar pe alta este bine că ce credeți, toate rochiile mi-au rămas mari și zici că mă îmbrac cu sacii. Asta în cazul, în care nu ați remarcat, am slăbit dragă. Despre asta e vorba”, a mărturisit Gabriela.

Citește și: S-au căsătorit sau nu Lidia Buble cu Răzvan Simion? Cântăreața: ”M-a pus tata să-i arăt mâinile”

Gabriela Cristea a slăbit aproape 20 de kilograme

Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit că a mers la nutriționist și urmează un regim sănătos care o ajută să dea joc cam patru kilograme pe lună.

„Evident că în timpul sarcinii m-am umflat. Am fost la nutriționist și mi-a dat un regim. Am fost la nutriţionist imediat ce am născut şi acum ţin o dietă pe care am mai testat-o. (…)E un regim sănătos, nu vreau să îmi pun viaţa în pericol. Nu am nici măcar un target, până acum am dat jos 18 kilograme. Slăbesc un kilogram pe săptămână, cam paru kilograme pe lună”, a povestit Gabriela Cristea.

„Nu am un target, vreau doar să slăbesc sănătos. În sarcină am luat 18 kilograme”, a mai spus Gabriela.

Citește și: Gabriela Cristea a dezvăluit dieta minunea cu care a slăbit 10 kilograme în doar două luni și jumătate. Ce mănâncă în fiecare zi

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se căsătoresc religios în toamnă

Îndrăgita vedetă TV susține că cel mai rău s-a îngrășat după ce a născut, fiind nevoită să mănânce pentru a putea să o alăpteze pe Bella Victoria. Însă, acum vrea să ajungă iar să fie trasă prin inel pentru că va îmbrăca rochia albă de mireasă.

„Ne-am hotărât să facem cununia religioasă în toamnă. Și atunci trebuie să am și eu o formă de om. Nu am fixat încă data, dar am decis să facem ceva foarte intim, fără petrecere”, a mai dezvăluit Gabi.

Citește și: