Ea e una dintre cele mai bine cotate vedete TV din Italia, iar el, cel mai frumos medic din Peninsulă și împreună formează cel mai vânat cuplu de paparazzi. Motivul? Michelle Hunziker tocmai a ieșit dintr-un mariaj cu un alt personaj celebru – Tomaso Trussardi (39 de ani) – cu care are împreună două fetițe, și s-a avântat în foarte scurt timp într-o relație pasională cu doctorul Giovanni Angiolini.
De altfel, în urmă cu câteva zile cei doi iubiți aflați în Sardinia au pornit să exploreze marea cu o barcă de cauciuc, dar și unul pe altul.

Din imaginile surprinse de paparazzi reiese clar că Michelle se simte minunat cu medicul italian, căci gesturile lor pline de pasiune și tandrețe nu lasă loc de nicio interpretare.

Michelle Hunziker sharing passionate kisses with Giovanni Angiolini in a boat in SardiniaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Sunt o femeie liberă și trăiesc așa cum vreau!”

„M-am căsătorit de două ori și, din păcate, niciodată nu a funcționat”, a spus recent Michelle la emisiunea SRF „Gredig direkt” în legătură cu cele două mariaje eșuate pe care le-a avut până acum.

Prima a fost cu cea cu cântărețul Eros Ramazzotti (58 de ani), mariaj care a rezistat din 1998 până în 2009, și din care a rezultat o fiică, Aurora, 25 de ani, iar cea de-a doua, a fost cea cu Tomaso Trussardi care s-a încheiat după 11 ani și din care au venit pe lume două fetițe – Celeste (8 ani) și Sole (6 ani).

„Acum sunt o femeie liberă și trăiesc așa cum vreau!”, a concluzionat Michelle în cadrul aceleiași emisiuni.

Cine e Giovannni Angiolini, noul iubit al vedetei din Italia

Giovannni Angiolini este și el destul de cunoscut în Italia, după ce în 2014 a participat la emisiunea Big Brother.

Cu toate acestea, el este total diferite față de Tomaso Trussardi de care Hunziker s-a separat recent.

„Doctorul G” provine dintr-o familie simpla și unită, cu posibilitati financiare modeste, spre deosebire de Tomaso Trussardi care provine dintr-o familie foarte bogată.

Tatăl lui Giovannni Angiolini, Mauro, acum pensionar, era reparator de electrocasnice, în timp ce mama sa, Caterina, a lucarat ca secretară.

Giovanni mai are un frate mai mic, Paolo, care este kinetoterapeut și lucrează adesea cu el, și două surori. Cea mai mare Stefania, și Lisa, care locuiește la Roma. Lisa a fost cântăreață și în prezent se ocupă de design interior.

Citește și: Rar i-ai văzut așa! Mircea Badea, la un suc cu fiul lui. Ce mult a crescut Vlăduț!

xEros Ramazzotti și Michelle Hunziker, sărut în fața camerelor