Redăm, integral, știrea inițială publicată de site-ul stirileprotv.ro. Articolul a fost, ulterior, șters. Știrea că interpretul de manele Florin Salam a murit a căzut ca un trăsnet, sâmbătă seara. Informația a fost inițial anunțată de site-ul Știrilor PRO TV, în jurul orei 20.00, însă după nici o oră fiica manelistului, Betty Stoian, a dezmințit categoric. Ulterior, Salam a scris și el un mesaj pe Facebook, dar care a dispărut în scurtă vreme, situația creând și mai multă confuzie.

Soția lui, Roxana Dobre, a avut și ea o reacție și a lăsat să se înțeleagă că starea manelistului nu e deloc una bună. În cele din urmă, în jurul ore 23.00, pe contul de Facebook apare un filmuleț în care însuși Florin Salam aduce lămuriri despre starea lui de sănătate. Este vizibil afectat, tras la față, palid, nebărbieri și obosit. În cele din urmă, și PRO TV a revenit cu o reacție oficială și cu scuzele de rigoare. Aceasta a fost cronologia unei seri care a pus România pe jar.

Postarea de pe pagina de Facebook a Știrilor PRO TV

PRO TV, reacție oficială după ce a anunțat că Florin Salam a murit

Redăm, integral, știrea inițială publicată de site-ul stirileprotv.ro. Articolul a fost, ulterior, șters. „Conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri. În urmă cu două zile, presa anunța că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19. Florin Salam a lăsat în urmă o soție și cinci copii”, a fost știrea inițială, publicată de PRO TV, care ulterior a fost ștearsă.

În jurul orei 21.20, pe site-ul stirileprotv.ro, dar și pe pagina de Facebook, apare o erată, cu titlul: „Informație neconfirmată” și cu următorul mesaj: „Ne cerem scuze cititorilor pentru eroare. Reporterii Știrilor Pro TV au primit, pe surse, informația conform căreia Florin Salam a murit”.

Ce spune avocatul lui Florin Salam

Mihai Drăgan, avocatul lui Florin Salam, a spus la România TV că artistul se simte bine, chiar dacă este internat la spital. „Trebuie să se odihnească”, dar nu poate spune mai mult pentru că aceasta e dorința familiei și a lui, a precizat avocatul. „Pentru ceea ce se scrie în știre legat de substanțe interzise probabil că nu va rămâne nesancționat. Cel care a dat știrea nu este, în mod sigur, din anturajul lui Florin”, a mai precizat avocatul.

Citește și: VIDEO Florin Salam s-a filmat după ce a apărut știrea că a murit. Mesajul zguduitor al manelistului: „Să luați în serios problema asta cu COVIDU’”

Citește și: Știrea că Florin Salam a murit a creat șoc și confuzie. Soția manelistului, Roxana Dobre: „România ar trebui să se roage pentru Florin”