Love Island, formatul care a cucerit și a aprins imaginația a milioane de telespectatori, din peste 25 de teritorii, din Marea Britanie până în Grecia, Germania și SUA, va fi în curând pe VOYO și PRO TV.

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască experiența unei veri de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Imediat ce intră în show, trebuie să decidă cu cine plănuiesc să formeze un cuplu. Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna lipsit de probleme, iar provocările pe care le vor întâlni în fiecare zi vor duce la răsturnări dramatice de situație.

Ce spune PRO TV despre formatul Love Island

Pe lângă faptul că trebuie să-și aleagă cu grijă partenerul alături de care să aibă o relație, concurenții acestui reality-show vor fi nevoiți să câștige și inimile telespectatorilor. Publicul va avea ocazia să schimbe cursul evenimentelor din vilă, printr-o aplicație unică în România, și va decide în cele din urmă cuplul câștigător.

”Suntem încântați să aducem, în sfârșit, Love Island în România. Emisiunea este unul dintre cele mai tari formate din lume, în acest moment, și se potrivește perfect strategiei VOYO și PRO TV de a avea divertisment de calitate pentru audiențe diverse. Love Island are deja foarte mulți fani în România, care au văzut versiuni internaționale ale emisiunii și sunt sigur că vor aprecia varianta românească ce va fi realizată sub semnătura calității PRO TV”, declară Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.

Formatul a fost achiziţionat în 2020 şi de Antena 1, însă nu a mai ajuns să fie produs, notează Paginademedia.ro. De altfel, Antena 1 are deja de ani buni un show concurent, Temptation island – Insula iubirii, prezentat de Radu Vâlcan și filmat în Thailanda.

Cum se fac înscrierile la Love Island

Cei care vor să facă parte din această aventură se pot înscrie deja. Înscrierile la reality show-ul Love Island s-au deschis pe înscrieri.protv.ro. Candidații trebuie să aibă vârste cuprinse între 18 și maximum 30 de ani și să completeze un formular cu o serie de întrebări. ”De cât timp eşti singur / singură?”/ ”Cum arată vacanţa perfectă pentru tine?”/ ”Foloseşte trei cuvinte pentru a te caracteriza”/ ”Cum te distrezi când eşti la o petrecere?, sunt doar câteva dintre întrebările din formular. Love Island este un format deținut de ITV Studios.

Citește și: Rareș Prisăcariu a câștigat „Românii au talent”. Copilul de 7 ani, „interviu cu Dumnezeu”, pe scena de la PRO TV

Citește și: Ada Dumitru scrie un jurnal cu dezvăluiri despre Survivor: „Eram neagră și sălbatică. Aveam privire de om sălbatic”

Citește și: Cum a apărut Mădălina Ghenea la o emisiune din Italia. Actrița a făcut dezvăluiri sensibile despre teroarea trăită în ultimii 6 ani: „La început am acceptat, nu am făcut nimic”

Citește și: Fiul cel mic al lui Cristian Țopescu, emisiune la TVR. Mama lui, Christel Ungar, este în Consiliul de Administrație. Câți bani sunt „pe masă”