Priscilla Presley nu este singura divă de la Hollywood care s-a desfigurat cu operații estetice sau care a exagerat cu injecțiile cu botox sau acid hialuronic. Se pare că diva are la activ o rinoplastie, lifting facial și implanturi în zona pomeților. Toate aceste intervenții au făcut uitat chipul angelic cu care l-a cucerit pe regele Regele Rock ‘n’ Roll-ului.

Priscilla Presley, apariție în negru, la MET Gala 2022

Priscilla Presley a venit la Met Gala 2022 însoțită de actorul Austin Butler, cel care îl interpretează pe Elvis Presley în pelicula cu același nume. Filmul despre viața lui Elvis va avea premiera în cadrul Festivalului de Film de la Cannes și va ajunge în cinematografe pe 24 iunie.

Văduva lui Elvis a pășit pe covorul roșu de la MET Gala într-o rochie neagră, semnată Prada, și care a făcut-o să arate mai tânără, scriu jurnaliștii de la Daily Mail. Pe cap a purtat o bentiță neagră, care contrasta puternic cu părul ei roșcat. Din păcate, operațiile estetice au cam stricat această defilare la Gala anuală de la Metropolitan Museum of Art din New York, acolo unde oaspeții au plătit 35.000 de euro pentru cina de gală.

Citește și: Ce tragedie… Fiul lui Lisa Marie și nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis. Avea numai 27 de ani

Elvis Presley, Priscilla Presley, lSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Priscilla și Elvis Presley au divorțat în 1973

După divorţul de Elvis Presley, care a murit în 1977, la 42 de ani, Priscilla a avut mai mulţi iubiţi, printre care și celebrul Tom Jones, dar nu s-a mai recăsătorit niciodată. Are o fiică, Lisa Marie Presley (54 de ani), din căsnicia cu Elvis Presley, şi un băiat, Navarone Garibaldi (35 de ani), din relația cu regizorul Marco Garibaldi. Văduva lui Elvis are o avere estimată la 50 de milioane de dolari.

Ca actriță, Priscilla a jucat în Dallas, în care a avut rolul Jenei Wade, pentru 5 ani. A mai avut apariții și în serialul american Melrose Place și rolul principal în serialul The Naked Gun. Presley și Elvis s-au căsătorit în 1967 și au divorțat în 1973.

Citește și: Fiul Priscillei Presley s-a căsătorit! Cum arată văduva lui Elvis la 45 de ani de la moartea Regelui