Dacă până acum se știa că ducesa de Cambridge, Kate, va aduce pe lume cel de-al treilea copil al cuplului în luna aprilie, pe 23, de Sfântul George, sau pe 29, când cuplul aniversează 7 ani de la nuntă, când ar fi și cel mai frumos cadou, prințul i-a spus lui Ringo Starr altceva. ”În orice moment (se poate naște – n red.)”, s-a deschis prințul artistului, pe care marți l-a făcut cavaler al Coroanei Britanice, în cadrul unei ceremonii la Palatul Buckingham.

Cu alte cuvinte, am putea asista la o naștere chiar în luna martie. Data de 29 aprilie ar putea rămâne valabilă doar dacă bebelușul ar fi un băiat. Se știe că băieților le place să se cam lase așteptați.

Sexul bebelușului rămâne o enigmă

Nici până în acest moment nu se știe sexul copilului. Inițial, s-a spus că ar fi o fetiță, Kate Middleton, în vârstă de 36 de ani, purtând o vreme mai cu seamă roșu. Însă recent soția lui William a fost văzută în mai multe rânduri purtând albastru, ceea ce ar sugera venirea pe lume a unui băiețel.

Prin urmare, pariurile din regat și nu numai sunt în toi. Se pariază inclusiv pe numele bebelușului, preferate fiind, dacă va fi băiat, Henry și Arthur, iar dacă va fi fată, Mary, Alice și Victoria.

Foto: Hepta

Citește și: