După un meci al echipei Aston Villa, favorita sa, prințul William a făcut un comentariu care a luat pe toată lumea prin surprindere. După ce jucătorul Jack Grealish a înscris un gol în meciul cu echipa orașului Cardiff, aducând victoria echipei, prințul a exclamat încântat: ”O să insist ca pe copil să-l cheme Jack”. Toată lumea a înlemnit.

A fost momentul în care și prințul a realizat ce a spus, așa că după o pauză, destul de lungă, s-a corectat: ”Sau Jackie!”. Însă scăpase deja porumbelul, spun cei care au asistat la meci alături de prinț și au auzit observația lui.

În prezent, prenumele favorite din care Kate și William ar putea alege unul sau mai multe sunt Alice, Mary. Victoria, Philip și Arthur. Cel mai probbail copilul va avea mai multe prenume. Numele complet al prințului Harry, de exemplu, este Harry Charles Albert David de Wales.

Când naște soția lui William

Se așteaptă ca ducesa de Cambridge, în vârstă de 36 de ani, să nască pe 23 aprilie, de Sfântul George, sau pe 29, când cuplul aniversează 7 ani de la nuntă, când ar fi și cel mai frumos cadou. În martie, însă, prințul William i-a spus lui Ringo Starr altceva. ”În orice moment (se poate naște – n red.)”.

În orice caz, Kate Middleton va naște la aceeași clinică unde au venit pe lume și ceilalți doi copii ai săi, George și Charlotte. Inițial, s-a speculat că ea ar putea aduce pe lume cel de-al treilea copil al cuplului acasă, la Palatul Kensington.

Foto: Hepta

Citește și: