Cum reușesc prințul William și Kate Middleton, la aproape 40 de ani, să mențină vie pasiunea și să țină cuplul sudat? Tocmai au oferit, marți seară, un exemplu. Cei doi, îmbrăcați la patru ace, au fost văzuți mergând la teatru. Au ales pentru o seară tihnită și de calitate în doi un musical, la Londra.

Au împletit utilul cu plăcutul și cu datoriile lor publice, banii anunțați din vânzarea biletelor urmând să fie folosiți chiar de Royal Foudation, patronată de familia regală, pentru conștientizarea importanței sănătății mintale.

Înainte de a veni la teatru, cei doi au anunțat, printr-o notă, conducerea instituției. Apoi, și-au făcut apariția, în privirile admirative ale celor veniți de asemeni să vadă piesa. Apariția lor nu a dezamăgit. Prințul William a îmbrăcat un costum bleumarin, cu cravată, iar Kate a purtat o rochie groasă, de sezon, asortată ținutei soțului ei.

Întreaga atenție era însă captată de pantofii ei argintii, stiletto, Jimmy Choo, asortați cu un poșetă mică, tip plic, de asemeni argintie, creată de același brand.

 

 

Kate, o prezenta simpla, dar rafinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

A fost, ca de obicei, o prezență rafinată. În plus, chipul lui Kate, mamă a trei copii – prințul George, prințesa Charlotte și prințul George – părea foarte proaspăt.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

 

Prințul William a fost surprins la un moment dat cu mâna pe mijlocul soției sale, într-o rară manifestare de afecțiune în public, una mai degrabă tipică cuplului format din prințul Harry și Meghan Markle.

Vezi și Kate Middleton face dezvăluiri neașteptate despre nașterile sale. Nici prințul William nu a știut!

Citește și: