În schimb, micuțul a fost văzut deja de câțiva prieteni ai lui Harry și Meghan.

Potrivit unui purtător de cuvânt al ducilor de Sussex, ”Harry și Meghan și-au petrecut primul weekend în postura de părinți, sărbătorind Ziua Mamei. Și au fost vizitați de câțiva prieteni”.

Joi, însă, Harry, Meghan și Archie se vor întâlni cu William și Kate. Ducii de Cambridge au avut un program încărcat zilele trecute, luând parte la mai multe evenimente caritabile.

Chiar dacă nu apucase să-l vadă pe Archie, William a vorbit în mai multe rânduri, public, despre nepotul său, declarându-se încântat și entuziasmat de venirea sa pe lume. Mai mult, i-a urat fratelui său ”bun venit în lumea celor privați de somn”, cum a descris el părinții. Și prințul știe bine ce vorbește, el însuși având trei copii acasă, cel mai mic, Louis, abia împlinind un an!

Tot atunci William anunța că îl va vedea pe Archie în decurs de ”câteva zile”, când lucrurile se vor fi liniștit.

Nici prințul Charles nu și-a cunoscut nepotul

Tot joi, Archie va fi vizitat și de bunicii lui pe linie paternă, de prințul Charles și soția lui, Camilla. Nici aceștia nu l-au cunoscut încă, în momentul venirii sale pe lume ei aflându-se într-o vizită oficială de trei zile în Germania.

Archie a cunoscut-o însă pe străbunica sa, regina Elisabeta a II-a, dar și pe bunica pe linie maternă, Doria Ragland.

Vezi și Are doar câteva zile, dar astrologii deja știu ce meserie va avea Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle

Citește și: