În Suedia a fost emisă o avertizare meteo, fiind anunțate furtuni de zăpadă. Așadar, din cauza vremii ducesa și ducele de Cambridge au fost nevoiți să-și anuleze și aparițiile în public din Norvegia. Ei trebuiau să ajungă în  această dimineață în Oslo, la Uppsala Airbase, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Anunțul a  fost făcut de palatul Kensington pe Twitter. „Din păcate, vremea și ninsoarea din Stockholm de azi a schimbat planurile de călătorie ale cuplului regal.

 

Kate si William, la sosirea in OsloSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Kate Middleton va naște în luna aprilie

„Vizita din Uppsala Airbase din această dimineață a fost anulată”, se arată în anunț. Totodată, reprezentanții palatului au precizat însă că William și Kate vor ajunge totuși la Oslo mai târziu decât era programat și  se vor întâlni totuși cu familia regală a Norvegiei. Mai mult, ulterior, pe contul de Twitter al cuplului regal au fost publicate imagini de la sosirea lor în Oslo.

Regina și regele Norvegiei le-au organizat lui Kate și lui William o masă privată la palatul regal.  Castelul este închis momentan pentru public, dar în timpul verii turiștii au voie să-l viziteze.

Prințul William și Kate și-au început turneul regal în Suedia și Norvegia, marți. Ei au vizitat la Stockholm, un teren de hockey, unde au părut să se distreze de minune și s-au întâlnit cu familia regală suedeză, cu prințesa  Victoria și prințul Daniel. Ducesa a strălucit în niște ținute extrem de elegante și stilate și și-a afișat mândră burtica de gravidă. Kate Middleton urmează să nască cel de-al treilea copil al cuplului în luna aprilie.

 

Citește și:

Vezi şi mâncăruri savuroase pe care să le încerci când ești în Suedia!