NU degeaba ducii de Cambridge sunt cei mai iubiți membrii ai familiei regale. Ei vor deveni într-o zi regina și regele Marii Britanii, însă se poartă ca orice om normal. Kate și William au fost surprinși, joi dimineața, în timp ce se urcau împreună cu cei trei copii ai lor și cu dădaca lor, Maria Teresa Turrion Borrallo ,într-un avion de linie.

 

Ei au plecat de la reședința lor din Norfolk, Amner Hall, la aeroportul Norwich, iar de acolo au zburat în  Aberdeen, Scoția. În imaginile surprinse de paparazii tabloidului britanic Daily Mail,  William împreună cu prințul George și prințesa Charlotte sunt surprinși în timp ce cară bagajele, iar Kate îl are în brațe pe printul Louis. Ducii de Cambridge au fost surprinși astfel, la doar câteva zile după ce Meghan și Harry au fost criticați de presa britanică pentru că în doar 11 zile au mers de patru ori cu un avion privat:  din Londra în Ibiza și înapoi, apoi din Londra la Nisa și înapoi.

 

Un pasager din avion a făcut dezvăluiri despre familia regală pentru sursa citată. „Familia a stat chiar în fața mea. (…). Nimeni nu a știu că sunt în avion. Mai târziu, am realizat că mama lui Kate stătea la câteva scaune în fața mea”, a spus martorul.

Familia prințului William va petrece câteva zile cu regina și prințul Philip la castelul Balmoral din Scoția. Prințul Charles și Camilla, de asemenea, se bucură de vacanța de vară, în apropiere, pe proprietatea Birkhall.

 

William și Kate obișnuiau să vină la Balmoral încă de când erau studenți. Ei au avut aici parte de cele mai romantice momente și stăteau în vila Tam-na-Ghar.

Ducii de Cambridge au plătit pentru deplasarea în Scoția, 73 de lire sterline de persoană, ei dând pe biletele pentru ei, George, Charlotte și dădacă 365 de lire sterline. Și asta, în timp ce Harry și Meghan au zburat de patru ori cu un avion privat Cessna cu 12 locuri ca să meargă la Nisa. Închirierea unui astfel de avion costă peste 20.000 de lire, în timp ce un bilet la un avion de linie între Londra și Nisa costă 100 de lire.

Citește și: