Ducele și ducesa de Cambridge sunt căsătoriți de doar șase ani, însă ei au dezvăluit că au renunțat la ieșirile romantice și nu prea mai petrec timp doar în doi. Ei  au spus că ultima lor astfel de ieșire a avut loc anul trecut când au mers la un concert al trupei Coldplay la Wembley, iar de atunci nu au mai ieșit deloc. În schimb, doar serile de vineri și sâmbătă și le petrec împreună în fața televizorului, uitându-se la seriale precum „Homeland” sau Game Of Thrones” și comandând mâncare acasă, cinele romantice la restaurant fiind date uitării de ei.

Declarațiile lor i-a îngrijorat pe fani și au iscat imediat controverse, mulți internauți întrebându-se dacă între cei doi au apărut probleme și dacă mariajul lor „este pe butuci”.  Mai mult, prințul William nu-și mai arată afecțiunea în public față de Kate Middleton și aproape nu o mai ține deloc de mână în timpul aparițiilor oficiale. Ducele de Cambridge nu își mai poartă nici măcar verigheta, aparent, spunând că urăște să poarte bijuterii.

Prințul William nu mai poartă verigheta

Cu toate acestea, mulți critici ai familiei regale susțin că acesta ar putea să-i arate lui Kate Middleton respect purtând măcar verigheta pe un lanț la gât. Însă, când vine vorba să facă ceva special pentru soția lui se pare că William pur și simplu nu prea este interesat, notează un site american. Desigur, doar Kate și soțul ei știu detaliile mariajului lor, dar având în vedere că au o adevărată echipă de dădace și asistente care să-i ajute cu copiii lor, micul prinț George și prințesa Charlotte, cei doi ar putea să meargă liniștiți oricând vor la o ieșire romantică.

Toate aceste lucruri arată că mariajul celor doi ar fi pe ducă sau faptul că prințul William nu vrea să depună nici un fel de efort de a-i arăta soției sale că o iubește. De altfel, zvonurile că lucrurile între cei doi nu prea mai merg au început de luna trecută, de când ducele de Cambridge a fost surprins într-o vancanță la ski în Elveția, în compania unei blonde superbe.