O sursă apropiată ducilor de Cambridge a declarat pentru US Weekly că William și Kate sunt șocați de toate cele spuse de Meghan și Harry și că nu au știut prince au fost nevoiți să treacă aceștia. Astfel, conform declarațiilor, cei doi lasă de înțeles că nu ei sunt cei care au făcut aluziile la rasiste legate de copilul ducilor de Sussex.

„William și Kate au fost șocați după ce au aflat ce au zis Meghan și Harry. Dar ceea ce i-a șocat cel mai mult a fost faptul că Meghan s-a gândit să-și ia viața și mai ales discuțiile cu privire la faptul că unul dintre membrii Familiei Regale a făcut comentarii cu privire la culoarea pielii lui Archie. William și Kate știau câte ceva despre problemele lor cu angajații de la Palat, dar nu s-au gândit că lucrurile au luat o asemenea amploare”, a menționat o sursă din proximitatea celor doi pentru US Weekly.

Citește și: Prima reacție a prințului William, după interviul lui Meghan Markle și al lui prințul Harry: ”Nu suntem o familie rasistă!”

„William și tatăl său au vorbit adeseori despre rasism și sănătatea mintală. Pentru ei, să fie acuzați că sunt rasiști este extrem de supărător și greșit’, a mai spus sursa. Acesta a mai menționat și că William este extrem de mândru de diversitatea culturală și rasială care există în Marea Britanie.

Cu toate acestea, William a mărturisit că cel mai tare îl doare că soția lui a ajuns să fie implicată în toată această poveste în mod inutil. El a sărit în apărarea lui Kate și susține că îl îngrijorează foarte tare acest aspect.

„William este îngrijorat din cauza faptului că soția lui a fost implicată în toată această poveste, în mod inutil”, a mai spus sursa.

Meghan a vorbit și despre faimoasa ei ceartă cu Kate, mărturisind că cea care a plâns înaintea nunții a fost ea și nu cumnata ei. Ducesa de Cambrige a fost „șocată’, că Meghan Markle a intrat, în inteviul acordat lui Oprah, în atâtea detalii legate de un incident irelevant, din punctul ei de vedere. În plus, Kate și-ar „aminti altfel povestea’. Soția lui William consideră că totul a fost „o neînțelegere’, că toată lumea discuta atunci – chiar înainte de nunta lui Meghan cu Harry, din mai 2018 – de rochițele domnișoarelor de onoare și că „n-ar fi trebuit să fie așa un subiect sensibil’, a explicat o sursă pentru US weekly.

Deși Ducele și Ducesa de Cambridge s-au simțit îngrozitor după difuzarea interviului auzind mărturisirile lui Meghan, aceștia și-ar fi dorit totuși ca Meghan și Harry să nu încerce să distrugă Familia Regală, trăgând-o în jos. „William și Kate sunt de părere că aceste discuții ar fi trebuit să fie făcute în privat”, a mai spus sursa.

Cu toate acestea, sursa susține că Meghan și Kate nu și-au mai vorbit direct de mai mult de un an: „Nu au fost niciodată apropiate, dar motivul pentru care nu vorbesc este ruptura dintre Prințul William și Prințul Harry. Soții lor au vorbit rar unul cu celălalt în ultimul an, plus că nici una dintre convorbiri nu a fost prea prietenoasă. Iar animozitatea dintre frați a afectat și relația dintre Meghan și Kate, făcând dificilă o prietenie între ele’, scrie Us Weekly.

Citește și:

Meghan Markle nu regretă niciun cuvânt din interviul pentru Oprah: „Ar trebui să fie ușurată că nu a dat nume și nu a intrat în detalii”

Prima reacție oficială a reginei după interviul prințului Harry și al lui Meghan: „Amintirile pot fi diferite…”