Câtă vreme soția lui, Kate, a fost însărcinată cu al treilea copil, William a fost cel care a mers la ședințele cu părinții, la școala unde învață George. Iar mămicile care l-au întâlnit au povestit că e mereu o prezență plăcută, că întotdeauna schimbă cu ele câteva vorbe și că este extrem de grijuliu cu fiul său.

Apoi, după cum a povestit recent Kate, ducesă de Cambridge, William găsește întotdeauna timp să se joace cu copiii în grădina castelului Kensington, acolo unde familia are reședința oficială.

Cu cine se luptă

Anul acesta, William se luptă pentru titlu cu producătorul și vedeta de televiziune Simon Cowell, cu cântărețul Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, tată la numai 24 de ani, cu fotbalistul Rio Ferdinand și cu prezentatorul TV Simon Thomas, toți extrem de îndrăgiți în Marea Britanie.

Șanse mari de câștig are Simon Thomas, care în noiembrie 2017 și-a pierdut soția, brusc, din cauza leucemiei. Aceasta a fost diagnosticată cu crunta boală, iar la trei zile distanță a murit. Pentru a trece peste durere, Simon îi scrie zilnic câte o scrisoare fiului său, Ethan, de 8 ani. Fanii au și ei privilegiul de a le vedea.

Cât despre fotbalistul Rio Ferdinand, și acesta are o poveste tristă în spate. Soția lui a murit în 2015, din cauza cancerului de sân, iar el are grijă singur de cei trei copii.

Vezi și Reguli după care Kate Middleton își crește copiii. Iată cum îi calmează pe George și Charlotte când au crize de personalitate

Citește și: