Familia regală britanică este una foarte iubită și oameni din întreaga lume stau cu ochii pe ei pentru a afla cât mai multe detalii despre viața lor. Însă, recent, prințul William a participat la World Economic Forum din Elveția unde a făcut o grafă incrediblă.

WilliamSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Prințul William a avut o întâlnire oficială cu David Attenborough, căruia i-a oferit un interviu, iar ducele de Cambridge a avut parte de un moment extrem de stângenitor. Câteva cadre cu el din timpul interviului s-au viralizat pe internet. Și asta, pentru că, spre ghinionul lui William, fanii au observat un detaliu care nu-i face deloc cinste. Acesta are o gaură în talpa pantofului drept. Imaginile cu pricina s-au viralizat imediat pe internet și au ajuns pe site-urile din întreaga lume.

 

Printr-o situație asemănătoare a trecut anul trecut și prințul Harry, în luna august, când el și Meghan au participat la nunta unui prieten. Ducele de Sussex a purtat perechea lui favorită e pantofi, care însă s-au dovedit a fi pre auzați, iar fanii au observat imediat că avea o gaură în tală.

Citește și: