Prinții William și Harry fac dezvăluiri neștiute despre tatăl lor, care a împlinit pe 14 noiembrie 70 de ani, în documentarul BBC One, intitulat „Prince, Son & Heir: Charles at 70”.

Ducele de Cambridge a povestit că i-ar plăcea ca prințul de Wales să fie prezent mai mult în viața lui și a nepoțiilor lui, prințul George (5 ani), prințesa Charlotte (3 ani) și prințul Louis (6 luni).

„Mi-ar plăcea să aibă mai mult timp să stea cu cei mici. Ar fi foarte frumos să se întâmple acest lucru și să poată să se joace cu nepoții lui. Când este lângă ei este minunat, și avem nevoie de el lângă copii cât mai mult posibil”, a spus William. Ducele de Cambridge mărturisește că tatăl lui și a lui harry nu este destul de prezent în viețile lor, așa cum ar trebui să fie, iar acest lucru încă îl supără.

Prințul Harry a precizat, de asemenea, că și-ar dori ca timpul să le permită să se vadă mai des. „Ar trebui să se mai liniștească un pic. El este un bărbat care ia cina extrem de târziu, și apoi se duce în biroul lui târziu în noapte și adoarme în timp ce lucrează până în momentul în care se trezește cu o foaie lipită de față. El nu se oprește niciodată. Când eram noi mici, primea foarte multe pungi cu acte de lucru. Abia reușeam să intrăm în biroul lui să-i spunem noapte bună”, își amintește și prințul Harry, care în curând va deveni tată.

Prințul Charles este un bunic perfect

De asemenea, și controversata sa soție, Camilla Parker-Bowles, recunoaște că Charles se descurcă fenomenal în rolul de bunic, iar copiii îl adoră. „Le citește Harry Potter și el poate să imită diferite voci, iar copii adoră acest lucru. El se pune în genunchi și se joacă cu ei ore întregi, făcând tot felul de sunete amuzante și râde, și nepoții noștri îi adoră, îl adoră cu adevărat”, a mărturisit și Camilla.

Deși are multe îndatoriri regale, având în vedere că într-o zi va deveni regele Regatului Unit, familia speră că acum că a împlinit 70 de ani, va mai renunța la muncă și se va dedica mai mult familiei, în special nepoților. Cu atât mai mult cu cât și Charles adoră să stea cu cei trei micuți. El a mărturisit că adoră să se joace cu George și Charlotte în grădină și chiar au renovat împreună căsuța din copac a lui George.

Citește și: