Recent, curajul, inima și bunătatea sa au fost lăudate de o mamă care și-a pierdut fiul, dar pe care prințul William, care lucra pe o ambulanță aeriană la vremea respectivă, a făcut tot posibilul să îl salveze. Nu a reușit, însă a încercat din răsputeri. Robin Lea, plecat să înoate cu prietenii lui, a murit înecat. A fost găsit în adâncuri, în Lee Valley Park, Hertfordshire.

”Nu pot să-i mulțumesc suficient prințului William pentru ceea ce a făcut, că a încercat să-mi salveze fiul în acea zi teribilă”, a declarat Sarah Lea.

De două ori a ajutat-o, o dată hotărâtor

Femeia îi mai este recunoscătoare prințului și pentru faptul că atrage atenția tuturor asupra sănătății mintale. Într-adevăr, prințul și soția lui, Kate Middleton, au vorbit adesea despre bolile mintale, despre depresie și alte afecțiuni și cum pot influența acestea viața.

Iar cum fiul cel mic al femeii, Mason, a ajuns să aibă mari probleme ce țin de sănătatea mintală după dispariția fratelui său, primind în cele din urmă ajutor tot datorită prințului, Sarah Lea îi e de două ori recunoscătoare.

”Am făcut tot posibilul ca Mason (fiul meu – n.red.) să primească tot ajutorul. Și sigur nu am fost lăsată baltă de prințul William. Asta arată că viitorul nostru rege este uman. A fost un lucru curajos din partea lui (să vorbească despre noi – n. red.)”, a declarat femeia, acum că Mason este tratat.

Concret, după ce femeia a încercat să onțină ajutor în clinicile de specialitate, fără rezultat însă, prințul a fost cel care a vorbit public despre cazul lor, iar lucrurile s-au pus în mișcare.

Vezi și O actriță a încălcat grav protocolul regal. A încercat și să-l sărute pe prințul William. Reacția lui a fost promptă

Citește și: