Chiar dacă ar fi putut să-și atragă dezaprobarea publică, chiar disprețul britanicilor pentru că au ales să se despartă de familia regală, adevărul e că prințul Harry și Meghan Markle au rămas la fel de populari și la fel de iubiți. Sentimentele publicului față de ei se datorează, în mare parte, felului în care cei doi interacționează unul cu celălalt în public.

Încă de când s-au afișat drept cuplu, Meghan și Harry au avut manifestări de afecțiune în public: s-au ținut de mână, de mijloc, au găsit întotdeauna o cale de a comunica nonverbal sentimentele care îi leagă. Iar asta place publicului.

De când cei doi au ieșit oarecum din peisaj, s-a observat însă o schimbare în comportamentul prințului Charles și a prințului William. Cei doi au început să fie mai familiari unul cu celălalt în public, lăsând deoparte protocolul. Au urmat modelul Meghan – Harry, devenind și ei mai afectuoși în public.

La un eveniment la care au participat amândoi recent, nu doar că s-au pus într-o poziție greu de anticipat, dar au făcut-o cu umor, tranformând o situație ciudată într-una amuzantă și lăsând să se vadă laturi ale personalității lor pe care de obicei le țin ascunse.

Concret, prințul Harry s-a așezat într-un scaun cu rotile și s-a lăsat împins de către tatăl său, jucând din această poziție baschet. Erau în vizită la un centru de recuperare fizică, așa că această scenă nu părea atât de neobișnuită. Totuși, nu multe fețe regale s-ar fi pus de bunăvoie în această postură.

 

View this post on Instagram

 

Sixth time lucky ? The Duke of Cambridge scores in Wheelchair Basketball (with a little help from The Prince of Wales!) during a visit to the Defence Medical Rehabilitation Centre today. Together with The Duchess of Cornwall and The Duchess of Cambridge, they met patients and staff at DMRC Stanford Hall, which rehabilitates some of the most seriously injured members of the Armed Forces, whilst also helping to return those who have been injured in the course of training to work. It’s not all about physical rehabilitation though — supporting the mental health of patients is also a key part of the recovery process, with several patients at centre using gardening as a form of therapy, and in the workshop woodworking and other practical skills helped people gain more confidence and learn new skills.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Cei doi au râs, au glumit, s-au comportat ca un tată și un fiu și nu ca niște membri ai familiei regale.

La un moment dat, după câteva ratări ale lui William de a nimeri coșul de baschet, Charles este surprins masându-i umerii fiului săi. Un gest de afecțiune mai clar decât acesta nu putea exista!

momentul in care printul Charles il maseaza pe WilliamSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

O astfel de scenă este o premieră în familia regală britanică și nu e deloc întâmplător faptul că vine după intrarea în familie a americancei Meghan Markle.

Cei care urmăresc îndeaproape familia regală spun că astfel de scene vom vedea tot mai des de acum înainte și că, dacă așa vor sta lucrurile, familia regală se îndreaptă în direcția bună.

Vezi și Prințul Harry s-a acomodat perfect în Canada. Dovada că a devenit un băiat ”de casă”. Cum a fost fotografiat

Citește și: