A recunoscut că, în sfârșit, poate face asta, după multe încercări și după ce a privit nenumărate tutoriale pe YouTube.

În timpul unei vizite în Blackpool, un loc în care obișnuiau să se întâlnească narcomanii, acum transformat într-un loc de joacă pentru copii, prințul a vorbit cu un tătic, schimbând impresii despre calitatea de tată. ”Niciodată să nu încercă să faci o coadă de cal! E un coșmar!”, i-a spus William acestuia.

În discuție a intervenit și Kate Middleton, care îl însoțea. Aceasta l-a întrebat pe William, oarecum amuzată: ”Ai încercat să-i faci o coadă împletită? E greu”. Replica lui William a fost delicioasă: ”Pot să-i fac o coadă de cal, dar asta e tot, pentru că nu am suficient păr pe care să exersez”.

Nu se știe dacă William s-a referit la lungimea părului fiicei sale de 3 ani sau la faptul că nu e foarte des, ceea ce ar însemna că-l moștenește, el pierzându-și mare parte din păr încă de acum câțiva ani.

Cât despre Kate, aceasta a demonstrat încă de săptămâna trecută că poate împleti cozi. În timpul unei vizite la o școală primară, aceasta și-a demonstrat abilitățile, împletind o coadă unei fetițe.

Vezi și Cum își alintă copiii Kate Middleton și prințul William. Iată cum o strigă pe Charlotte

Citește și: