De data aceasta, Kate a renunțat pentru prima dată la rochițele office și a purtat o pereche de pantaloni evazați bleumarin și un sacou verde kaki. În momentul în care stăteau la o poză lângă un brad, prințul William nu a putut să se abțină și a făcut glume pe seama ținutei soției lui, spunându-i că s-a îmbrăcat ca un om pom de Crăciun. „Soția mea s-a camuflat lângă copac”, a spus ducele de Cambridge. El a făcut chiar și un pas să iasă din cadru pentru a o lăsa pe Kate să apară singură în poză. „Vrei să ies eu din poză”, a întrebat-o răzând. Kate s-a abținut, pe moment, dar s-a răzbunat pe soțul ei puțin mai târziu.

Ducesa de Cambridge a purtat un outfit format din pantaloni largi închiși la culoare, o cămașă albă de mătase și un blazer verde kaki, semnat de brandul canadian Smythe.

Prințul William a glumit pe seama ținutei lui Kate, în public. „Te-ai îmbrăcat ca un pom de Crăciun”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ce a dezvăluit Kate Middleton despre prințul Louis

Ducii de Cambridge au participat și la deschiderea unui centru de relaxare pentru personalul militar din Cipru, unde nu au ezitat să se „înțepe” iar în public. În centru erau canapele galbene, iar William le-a zis în glumă militarilor: „Să țineți pizza departe de canapele”. Kate a profitat imediat de moment și s-a răzbunat pentru faptul că a râs de ținuta ei, dând o replică savuroasă. „Ești un coșmar cu asta”, lăsând de înțeles că soțul ei e obsedat ca nu cumva să se murdărească canapeaua chiar și la ei în casă, făcându-i astfel pe militari să izbucnească în  hohote de râs.

Mai mult, Kate a făcut dezvăluiri savuroase și despre copiii ei. Ducesa de Cambridge a dezvăluit că prințul Louis își exersează deja salutul regal. Kate a vorbit cu publicul și a dezvăluit că Prințul Louis își exersează deja salutul regal.

William a dezvăluit că prințul George este un mare fan al elicopterelor și înainte să plece în Cipru fiul lui l-a rugat să-i facă și lui poze cu aparatele de zvor.  „Dacă vezi un elicopter, poți să-mi faci și mie o poză?”, i-a spus George.

Foto: ©Alpha Press/Hepta/Northfoto

Citește și:

Vezi şi locuri de vizitat în Cipru!