Deși s-a scris că William ar fi părăsit-o pe Kate Middleton pentru o altă femeie, pe care o considera sufletul pereche sau că ar fi înșelat-o, cea mai recentă declarație a lui demonstrează că acesta este topit după mama copiilor lui.

Ducii de Cambridge au fost într-o vizită oficială în Țara Galilor, iar într-o discuție cu o femeie, William a făcut o dezvăluire neașteptată.  În timp ce aceasta îi spunea că are trei copii superbi, iar prințesa Charlotte este favorita ei, răspunsul ducelui  a uimit pe toată lumea. Pentru că el a început să-și complimenteze soția, lăsând de înțeles că micuța seamănă perfect cu mama ei.

 

Kate Middleton și prințul William sunt căsătoriți de 9 ani

„Da, este adorabilă, exact ca și soția mea”, a spus William. Reacția i-a surprins pe cei prezenți având în vedere că  William și Kate nu au vorbit niciodată în public despre relația lor și au încercat să fie cât mai discreți. Însă, potrivit apropiaților, răspunsul lui William nu este deloc întâmplător, pentru că ducele chiar este topit după soția lui și cei doi se înțeleg de minune.

Nu doar că au o familie frumoasă și trei copii superbi, dar cei doi se iubesc enorm și se respectă foarte mult unul pe celălalt. Sunt căsătoriți de nouă ani și practic se cunosc de-o viață, dar dragostea lor pare mai puternică pe zi ce trece.

În timp ce, Kate și William se aflau în vizită în Țara galilor, copiii lor, prințul George (6 ani) și Charlotte (4 ani) erau la școală, în timp ce prințul Louis, care va împlini în curând doi ani, era acasă cu dădaca lor, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Ducii de Cambridge au grijă ca de fiecare dată să-și termine angajamentele oficiale cât mai devreme ca să ajungă acasă înainte de ora de culcare a copiilor, fiind niște părinți foarte devotați. William a mărturisit că adoră să joace fotbal cu George și Charlotte, iar Kate a precizat că cel mai mult îi place să-și petreacă timpul liber alături de copiii și soțul ei.

Citește și: