Din înregistrare se vede clar cum prințul, tată a trei copii, face eforturi vizibile pentru a nu ațipi. Capul stă să îi cadă, iar ochii sunt abia deschiși. De înțeles dacă luăm în considerare faptul că mezinul său, al cărui nume încă nu a fost făcut public, abia a ajuns acasă, luni seară.

Și chiar dacă prințul a spus că cel mic e cuminte și că doarme bine, să nu uităm că e vorba, totuși, de un bebeluș de câteva zile. Oricât de cuminte ar fi, tot plânge, pentru că deocamdată cam atât știe să facă.

Întregul regat britanic și nu numai așteaptă joi cu sufletul la gură să afle numele micului prinț, al cincilea în ordinea succesiunii la tron. Venirea sa pe lume a făcut ca prințul Harry să alunece pe poziția a șasea în ordinea succesiunii la tron.

Pariurile în ceea ce privește numele bebelușului regal sunt în toi. În continuare favorit este Arthur, însă vine din spate puternic Alexander.

Vezi și Primele imagini cu cel de-al treilea copil al lui Kate Middleton și al prințului William. Micuțul a bătut recordurile. Este primul bebeluș regal care a reușit să facă asta

Citește și: