Prințesa Charlotte, este unica fiică prințului William și a lui Kate Middleton, dar micuța i-a cucerit imediat pe britanici cu buna ei dispoziție, fiind mereu pusă pe șotii ca să atragă atenția tuturor. Ea a împlinit zilele trecute șase ani, dar tatăl ei a dezvăluit că micuța se crede mult mai mare și este foarte sigură pe ea.

Prințul William a dezvăluit că micuța prințesă obișnuiește să spună că ”are 16 ani” atunci când e întrebată ce vârstă are.

„Ea are 6 ani, da, dar dacă o întrebi (câți ani are-n.r), ea spune că are 16. Charlotte spune tuturor că are 16 ani”, a declarat William.

De asemenea, ea este foarte sigură pe ea și dacă își spune vârsta reală, adaugă imediat că are voie să facă tot ce vrea, potrivit revistei People: ”Am 6 ani ani. De acum fac ce vreau! (…) Cresc foarte repede”.

profimedia-0608933197SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Totodată, chiar dacă e pandemie, prințul William și Kate Middleton i-au organizat lui Charlotte o mică petrecere în grădină unde a invitat și alte rude, pentru a celebra ziua de naștere a fiicei lor, care pe 2 mai a împlinit vârsta de 6 ani.

”Nu a fost chiar o petrecere în adevăratul sens al cuvântului, dar am încercat să o facem cât mai distractivă posibil.”, a spus moștenitorul coroanei.

Charlotte s-a născut la Londra pe 2 mai 2015 și este al doilea copil al lui William și Kate. Charlotte are foi frați, prințul George, născut în iulie 2013, și prințul Louis, născut în aprilie 2018.

Prințul William și Kate Middleton au împlinit săptămâna trecută zece ani de la căsătorie, iar cu ocazia aniversării au dat publicității mai multe fotografii noi. Imaginile, postate miercuri seara pe contul de Twitter al Palatului Kensington, au fost realizate săptămâna aceasta la palatul londonez de fotograful Chris Floyd.

Foto: Profiemdia