Prinţul William este în dezacord total cu afirmaţiile făcute de frate lui. El a ținut să precizeze că nu se simte „captiv” în monarhie, așa cum a susținut Harry, şi consideră remarcile fratelui lui „departe de adevăr”, potrivit unui articol publicat de The Sunday Times.

„Are calea lui desemnată şi îşi acceptă în totalitate rolul. Seamănă foarte mult bunicii lui în sensul respectării misiunii şi serviciului”.

O altă sursă apropiată prinţului William a adăugat că ducele de Cambridge a fost „șocat” de tot ce a declarat fratele lui: „Se gândeşte numai la asta”.

În interviu, Harry a spus că îşi iubeşte fratele „la nebunie”, dar că se află „pe căi diferite”. El a reiterat că va fi mereu alături de William şi de familia lui.

Prinţul Harry a discutat recent cu fratele şi cu tatăl său, a afirmat recent o jurnalistă americană apropiată a cuplului. Discuţia a venit după acuzaţiile de rasism formulate de Meghan Markle la televiziunea americană CBS şi care au împins familia regală britanică într-o criză.

„Harry a vorbit cu fratele şi de asemenea cu tatăl său. Mi s-a spus că aceste discuţii nu au fost productive, dar ei sunt fericiţi că au putut cel puţin să înceapă această conversaţie”, a spus Gayle King, prezentatoare a emisiunii „This Morning” de la CBS.

Citește și:

Laura Cosoi, fotografia care a impresionat pe toată lumea: ”90 de ani diferență!”

Prima reacție a lui Brad Pitt după auzațiile de violență domestică făcute de Angelina Jolie: „Are inima frântă”