Prințul pare să fi ignorat cu bună știință una dintre reguli. Iar dacă nu, și a procedat instinctual, cu atât mai bine. Deja afișează un comportament demn de un rege, chiar un rege al inimilor, moștenindu-și astfel mama, pe prințesa Diana, supranumită ”prințesa inimilor”.

În timpul unei vizite de stat în Kenya, moștenitorul tronului Marii Britanii i-a întâlnit pe membrii unei echipe de fotbal. Iar când a aflat că unul poartă același nume cu el, William, prințul nu s-a putut stăpâni și l-a îmbrățișat. Un astfel de comportament nu îi este permis unui membru al familiei regale. Oamenii de rând pot doar să dea mâna cu un membru al familiei regale, în niciun caz să-l îmbrățișeze.

Comportamentul lui William poate fi însă scuzat dacă ții de faptul că acesta are trei copii și probabil multă dragoste de dăruit. E în firea lucrurilor ca tăticul William să-i vadă pe cei mai mici decât el ca pe copiii săi.

În plus, se pare că nici familia regală nu a fost deranjată e comportamentul prințului, din moment ce fotografia în care William îl îmbrățișează pe tizul său din cealaltă parte a globului a fost postată chiar pe contul ofciial de Twitter al Palatului Kensington.

Nu e prima știre născută de vizita în Africa a lui William. Zilele trecute, acesta declara că e fericit să se afle în Namibia pentru prima oară, dar că regretă că soția lui nu a putut veni, ea fiind, în acel moment, în concendiu de maternitate. ”Este foatre invidioasă pe mine!”, a mai spus William referindu-se la soția lui, care ar fi vrut să-l însoțească în Africa.

Din fericire pentru Kate, concediul de maternitate s-a terminat luni, așa că îl poate însoți pe prinț oriunde.

Vezi și Încă un copil pentru Kate și prințul William? Iată de ce așa vor sta lucrurile

Citește și: